Ostalo > Offtopic

InBody Analiza Tela

<< < (2/4) > >>

Syncopat:
ma ja mislim da su te njihove skale totalno retardirane. ja sam prehranjen po ovom BIM-u a po mastima neuhranjen. ali kapiram da masina dobro meri i to mi je bitno. samo ja mislim da imam 10-11% masti a ne 8%..

Syncopat:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 10, 2017, 06:09:59 posle podne ---8% masti na 95 kg ako sam dobro razumeo?
Siroko :D
Okaci slike trenutne forme ako ti nije problem da vidim jel to zaista 8%.

--- Kraj citata ---
e upravo sam planirao danas da se slikam, zato sto sam hteo ad probam onaj intermitten fasting dijetu pa da postavim sve, slike svoje i statistike ove ovde. da vidim koliko cu masti ali i misica da skinem na taj nacin. pa cu onda odjednom sve slike da postavim

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Syncopat  Februar 10, 2017, 06:20:26 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 10, 2017, 06:09:59 posle podne ---8% masti na 95 kg ako sam dobro razumeo?

--- Kraj citata ---
e upravo sam planirao danas da se slikam, zato sto sam hteo ad probam onaj intermitten fasting dijetu pa da postavim sve, slike svoje i statistike ove ovde. da vidim koliko cu masti ali i misica da skinem na taj nacin. pa cu onda odjednom sve slike da postavim

--- Kraj citata ---
Vazi.
Bez ikakve lose namere ili provokacije nego vidim po avataru da to zaista dobro izgleda pa bas da vidim koliko tacno meri to. Odstupa par % sigurno ali opet i 10-11% na toj kilazi nije ni malo lose.

Syncopat:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Februar 10, 2017, 06:27:27 posle podne ---
--- Citat: Syncopat  Februar 10, 2017, 06:20:26 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Vazi.
Bez ikakve lose namere ili provokacije nego vidim po avataru da to zaista dobro izgleda pa bas da vidim koliko tacno meri to. Odstupa par % sigurno ali opet i 10-11% na toj kilazi nije ni malo lose.

--- Kraj citata ---
ma avatar je od pre 3-4 god, al po mom misljenju sam tad imao manje masti nego sad. ja isto mislim da je oko 11%.. jedino ako voda ne utice mnogo posto imam skoro 65l vode a navodno do 50l je "normalno" za moju kilazu

Pirat:

--- Citat ---te racunice su pokazale da se nalazim u predinfarktnom stanju (ne zbog hemije hahah) vec sto je ispalo da sam obicna svinja ugojena jer nije moguce da covek na 172 cm ima 96 kg i da ima 7-8 % bf!!
--- Kraj citata ---
gde si radio te analize?

inace to na Tasu je vrlo neozbiljno sto rade, jako dugo vremena su se tamo obavljali lekarski sportski pregledi za overu registracije i dozvolu za takmicenje u sportu... mislim da ne opisujem kako je to izgledalo, ali u najmanju ruku zalosno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju