Ostalo > Offtopic

Sta ubaciti za uzinu ?

(1/3) > >>

brzinaa:
Nisam trenirao mesec ipo dana posto sam bio bolestan, pa sam u to slobodno vreme citao dosta sto se tice ishrane i svega, zakljucio sam da ne mogu da jedem voce koje sam jeo oko 10:00 ujutru, tj izmedju prvog i drugog casa, obicno su to bile dve banane, ili jabuka i banana. Pa me sad zanima sta mi predlazete da ubacim umesto toga?
I da li maslinovo ulje da koristim isto i obradi mesa, ili samo da ga jedem u salati? Ps. meso inace samo kuvam i malo posolim. hvala :)

VOJA.S:
Ako vec ne nosis obrok u skolu neka adekvatna zamena bi bili neki izvori zdravih masti kao sto su orasi, bademi, lesnici, indijski orasi itd.itd.Ne vidim kako bi mogao da koristis maslinovo u obradi mesa ako ga kuvas ? 😮
Mozes da da ga jedes u salati, mozes direktno...

SlobodanS:
Kao sto Voja rece,protein i izvor zdravih masti,ako te vec sramota da nosis obrok koji ti sleduje...

E sad sta ce to biti,mozda whey i orasi,ili nesto drugo tvoja stvar ...

brzinaa:
Ma mislio sam da li da ga przim na tom ulju, naravno da ga ne bih kuvao :)
Sto se tice skole, pa naravno da nosim obrok, ali mi trebaju dva, tako da ovaj jedem nakon prvog casa, a onaj drugi obrok jedem nakon cetvrtog :) hvala vam

brzinaa:
Evo kako sam onda sastavio.. uz ovo ide normalna i salata, uvek je drugacija pa je zato nisam nigde ubacio :)
Dorucak : 100g ovsanih plus 5 jaja od toga jedno zumance
Uzina : protein 30  g
Uzina uzina : 300g belog plus 100g pirinca
Posle skole : 300g belog plus 100g pirinca
Odspavam do 6, onda u pola 7 pojedem bananu i odem na trening
Oko 8 jedna banana plus 60g proteina
Onda 300g belog plus 100g pirinca
Pred spavanje 30g proteina

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju