Ostalo > Offtopic
Normalni vs siroki zgibovi
Lefty:
Googla sam koja je vrsta bolja ali me samo jos vise zbunilo.Neki kazu da su obicni puno bolji jer siroki smanjuju opseg pokreta,a neki kazu da se sirokima izoliraju latovi i da su dobri za sirinu leda.Pa me zanima mogu li se "izgraditi siroka leda radeci normalne zgibove?
SlobodanS:
"Sirok hvat za siroka ledja" je nebuloza broj jedan,i svi smo to radili,i svi smo se posteno zajebali...
Tako da slobodno radi normalne zgibove.. :)
Lefty:
Pa ogranicava me sirina vrata tako da cu morati normalne hahahahahaha
Edit:Zaboravio sam upitati.Ima li kakav utjecaj jeli pothvat ili nadhvat?.U globalu svi misle da je nadhvat bolji za leda ali naisao sam na par koji se ne slazu i kazu da nema nikave razlike
Pirat:
--- Citat: SlobodanS Mart 05, 2017, 11:04:48 posle podne ---"Sirok hvat za siroka ledja" je nebuloza broj jedan,i svi smo to radili,i svi smo se posteno zajebali...
--- Kraj citata ---
jesi 100% siguran u to? Ja koga god da sam pitao da ima dobra ledja od svih sam dobio odgovor siroki zgibovi + veslanja, uzak hvat vrlo lako predje u trening za biceps...
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: pirat Mart 06, 2017, 07:54:27 pre podne ---
--- Citat: SlobodanS Mart 05, 2017, 11:04:48 posle podne ---"Sirok hvat za siroka ledja" je nebuloza broj jedan,i svi smo to radili,i svi smo se posteno zajebali...
--- Kraj citata ---
jesi 100% siguran u to? Ja koga god da sam pitao da ima dobra ledja od svih sam dobio odgovor siroki zgibovi + veslanja, uzak hvat vrlo lako predje u trening za biceps...
--- Kraj citata ---
Pre ce na sirokom hvatu da preuzme biceps jer se mnogo vise misica aktivira. Uski zgibovi sa dlanovima ka nama odradjeni kako treba su odlicna vezba za spoljne latove. Opseg pokreta, stiskanje u gornjem pokretu itd mora biti odradjeno kako treba.
A veslanje je druga prica, veslanje je obavezno. Licno zgibove skoro nikad ne radim.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju