Ostalo > Offtopic
Normalni vs siroki zgibovi
Pirat:
--- Citat ---Uski zgibovi sa dlanovima ka nama odradjeni kako treba su odlicna vezba za spoljne latove. Opseg pokreta, stiskanje u gornjem pokretu itd mora biti odradjeno kako treba.
--- Kraj citata ---
Pa jbg to mora biti odradjeno kod svake vezbe inace je mlacenje po... mislim zasto je vecini teze da rade sire nego uske zgibove... ovde lakse prebace na biceps
Lefty:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Mart 06, 2017, 09:07:26 pre podne ---
--- Citat: pirat Mart 06, 2017, 07:54:27 pre podne ---
--- Citat: SlobodanS Mart 05, 2017, 11:04:48 posle podne ---"Sirok hvat za siroka ledja" je nebuloza broj jedan,i svi smo to radili,i svi smo se posteno zajebali...
Tako da slobodno radi normalne zgibove.. :)
--- Kraj citata ---
jesi 100% siguran u to? Ja koga god da sam pitao da ima dobra ledja od svih sam dobio odgovor siroki zgibovi + veslanja, uzak hvat vrlo lako predje u trening za biceps...
--- Kraj citata ---
Pre ce na sirokom hvatu da preuzme biceps jer se mnogo vise misica aktivira. Uski zgibovi sa dlanovima ka nama odradjeni kako treba su odlicna vezba za spoljne latove. Opseg pokreta, stiskanje u gornjem pokretu itd mora biti odradjeno kako treba.
A veslanje je druga prica, veslanje je obavezno. Licno zgibove skoro nikad ne radim.
--- Kraj citata ---
Pod uski mislis u sirini ramena ili jos uzi?
Znaci nema razlike radimo li s dlanovima od nas i prema nama?
SlobodanS:
--- Citat: pirat Mart 06, 2017, 09:29:57 pre podne ---
--- Citat ---Uski zgibovi sa dlanovima ka nama odradjeni kako treba su odlicna vezba za spoljne latove. Opseg pokreta, stiskanje u gornjem pokretu itd mora biti odradjeno kako treba.
--- Kraj citata ---
Pa jbg to mora biti odradjeno kod svake vezbe inace je mlacenje po... mislim zasto je vecini teze da rade sire nego uske zgibove... ovde lakse prebace na biceps
--- Kraj citata ---
Ne znam sta podrazumevas pod sirok hvat..
Recimo po meni je najbolji hvat malo sire od sirine ramena,sve sire od toga je po meni ono...
A veslanje je naravno no1. ali i to ne mogu da zamislim da neko radi "sirok hvat" ... :)
Pirat:
Pa da malo sire od ramena- sirok hvat
SlobodanS:
--- Citat: pirat Mart 06, 2017, 03:40:27 posle podne ---Pa da malo sire od ramena- sirok hvat
--- Kraj citata ---
Onda se nismo dobro razumeli..
Zgibovi i neke varijacije lat masine na gornjem koturu moze "sirok hvat" sve ostalo je bomba uski hvat...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju