Multimedia > Slike/Muškarci
Synthol Freaks !!!
Marko977:
--- Citat: Vladar Oktobar 11, 2007, 01:57:27 pre podne ---Synthol se upotrebljava u svim manjim misicnim partijama.... Ruke, ramena, listovi...
Jedan do prvih koji je priznao da je koristio S. je bio niko drugi nego Flex Wheeler, i to bas svugdje gdje se i moglo primjeniti.
Nasser je nedavno izjavio da vjeruje da 95% bodybuildera koristi "blagodeti" sinthola (koliko se sjecam osvrnuo se i na PRO i na amatersku USA scenu), i dodao da stvarno pomaze.
Ko dobro pamti bodybuilding desavanja, njega su bas kritikovali i navodno kaznjavali zbog "anomalija" u zadnjim ramenima...
Vjerovanje je da ga esalon najboljih svjetskih bodybuildera koristi iako svi negiraju takvo sto... nazivajuci to sramotom za sport, prevarom etc... Navodno neki nadju odgovarajucu mjeru, pa negativne posljedice primjene ove supstance nijesu uocljive.
Takodje, na netu "experti" redovno "pronalaze" tragove upotrebe, pa su u poslednje vrijeme na tapetu Victorovi listovi.
Sve u svemu po onome sto sam citao ovo ulje je mnogo zajebana stvar, mala greska i moze direktno da vas posalje na Cepurke.
Vjerujem da bi bilo pametno da oni koji zele velike ruke pronadju sigurnije i bezbjednije metode da do njih i dodju.
--- Kraj citata ---
Vrlo zanimljiv tekst za one koji nisu znali šta je Synthol, ali ono što mi nije jasno je da li je taj Synthol sredstvo za dobijanje mišićne mase, ili običan umetak, kao što su recimo silikoni? Ako mu je cilj samo da ispuni prostor između mišića i kože, to onda dođe nešto kao silikonske grudi i predstavlja običnu prevaru. Šta sve neću saznati...
Siledra:
Obično ulje koje daje vještačku punoću...
Marko977:
Pa to je onda najobičnija glupost ! :o To je kao da se neko slika ispred nacrtane kuće sa bazenom, a želi da veruje da u njoj živi.
Ti Amerikanci su baš skloni da uživaju u svesnim prevarama, kao što su na primer kečeri - svi znaju da se stvarno ne tuku, a opet rulja vrišti i pada u trans.
Samo, kako to ulje može da opstane u telu, a da se ne razlije kroz krvotok i limfne kanale? Ako sam dobro shvatio, to je najobičnije strano telo, koje čak nije ni homogeno, kao silikonski jastučići, nego teče tamo-vamo....čudo ga sila teže ne privuče na dole... ???
VeljaP:
Nije bas....to ulje izaziva upalu na mjestu uboda i oteklinu, pa kao povecava misic.
A objasnice neko ko zna, nadam se, ja sam to samo negdje preletio...i ova dvojca su idioti, a inace koliko znam koriste da, preko, top bilderi, da ne bude zabune, da poprave i istaknu neke misicne partije
Siledra:
Chemically the drug is composed of 85% medium-chain triglyceride oils (a fatty acid), 7.5% lidocaine (painkiller), and benzyl alcohol. The oil is injected straight into the muscle where it becomes trapped between the muscle fibers. With each injection, a larger volume of oil builds up, and the muscle swells up just like a balloon. It is estimated that about 30% of what is injected is broken down by the body while the remaining 70% breaks down slowly over three to five years. Users report incredible muscle pumps during training, but this could be a result of the extra pressure generated by the trapped oil.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju