Multimedia > Slike/Muškarci
Synthol Freaks !!!
Marko977:
Znači, drugim rečima, to mora stalno da se dosipa. ;D Samo, ovi odozgo su se izgleda zabrojali... :D
"The oil is injected straight into the muscle where it becomes trapped between the muscle fibers."
- ovo mi zvuči odvratno. :-X To je u svakom slučaju strano telo, kome tu mesto nije, a organizam se uvek trudi da odstrani strana tela, zato se onima kojima se transplantiraju organi daju razni imunosupresori, kako bi se sprečilo odbacivanje organa, a mogu misliti kako se organizam oseća kad je tu u okolini neko ulje koje još vrši pritisak na mišiće. Sad mi je jasna ona slika sa trulom otpalom nogom, slikovitije nisu mogli da prikažu. :(
ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Sintol je kod svih top takmičara našao primenu ali ne tako vidljivu iz aviona kao nekada...
Naime,on je sa još nekim stvarčicama osnov "revolucionarnog treninga" FST7 Hani Ramboda koji je koristio Jay Cutler u pripremama za prošlu Olympiu.
Yes, the protocol calls for about 7 high rep pump sets isolating a muscle group at the end of the workout. But there is a lot more to it. The key to the FST-7 protocol of expanding the muscle fascia involves regular site injections of a mixture of site enhancement oils and anabolics, injected into the specific muscle - usually a relatively high cc quantity. This is the primary mechanism of what actually causes the stretching of the muscle fascia - the high rep pump sets to induce blood volume are for site specific nutrient shuttling and secondarily, to increase long term expansion already induced by the large quantity of oil.
Furthermore, another key component ot FST-7 is localized IGF-1 injections as well as very high dose insulin usage immediately after the muscle has been completely engorged."
Spartak:
--- Citat: ĐORĐE KOLUNDŽIJA Septembar 25, 2010, 11:36:46 posle podne ---Sintol je kod svih top takmičara našao primenu ali ne tako vidljivu iz aviona kao nekada...
Naime,on je sa još nekim stvarčicama osnov "revolucionarnog treninga" FST7 Hani Ramboda koji je koristio Jay Cutler u pripremama za prošlu Olympiu.
Yes, the protocol calls for about 7 high rep pump sets isolating a muscle group at the end of the workout. But there is a lot more to it. The key to the FST-7 protocol of expanding the muscle fascia involves regular site injections of a mixture of site enhancement oils and anabolics, injected into the specific muscle - usually a relatively high cc quantity. This is the primary mechanism of what actually causes the stretching of the muscle fascia - the high rep pump sets to induce blood volume are for site specific nutrient shuttling and secondarily, to increase long term expansion already induced by the large quantity of oil.
Furthermore, another key component ot FST-7 is localized IGF-1 injections as well as very high dose insulin usage immediately after the muscle has been completely engorged."
--- Kraj citata ---
wtf man ? :)
Marko977:
Ja se ne razumem previše u ovaj sport, mimo onoga što mi je potrebno u rekreativne svrhe, ali mi se čini da je popravljanje nedostataka Syntholom zaista preterano. Štaviše, ispada da je razlika između takmičara koji ga koriste "da poprave nedostatke" i kreatura sa vrha strane jedino u malo izraženijem smislu za estetiku, tj. u osećaju mere ovih prvih. ???
Po meni je OK da neko vežbanjem razvije svoje telo, da koristi suplemente, pa čak i steroide, ali ako se, povrh svega, takmičari budu doterivali i Syntholom, onda je sledeći korak da napravimo bidera od plastelina ili od gline, pa će biti najsavršeniji koga je svet video. Ima određene draži i u manama, ali pretpostavljam da je na tom nivou ipak reč o velikom biznisu i industriji koja je preuzela sve, i teži savršenstvu ne pitajući za cenu. :-\
Laličić:
kako je ovo jbt odvratno.. oce li mi neko objasniti ako postoji objashnjenje,poshto vidim da je poklonika sintola svakim danom sve vishe,koje su dobre stvari ovog kretenluka.. ako ih ima naravno,a nadam se da nema..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju