Ostalo > Offtopic
Tamna(Crna) stolica
KillyPG:
Gledah po forumu, medjutim nisam nasao nista, pa reko da pitam direktno...
Od kad sam kako se kaze "precistio ishranu" i uveo suplementaciju primjetio sam u zadnje vrijeme skroz tamnu gotovo crnu stolicu....
Jel ima neko rijesenje? I je li to sve ok... ili nesto fali u ishrani pa da dodam tj promjenim...
Smart-Alex:
Crna stolica ne valja nikako.Obrati se doktoru za strucnu medicinsku pomoc.
I povecaj unos gvozdja: Crveno meso,piletina,spanac,zumance...
Da li imas bol u stomaku i grceve ? Mucnina i povracanje ? Dijareja ? Rektalni bol ili osecaj pecenja ?
KillyPG:
Nista od tih da kazem "negativnih" simptoma...
Sve osim ove boje...
I pazi sto mi je najcudnije od svega toga... Cim krenem da jedem malo milo stroge discipline, odmah se vrati u "normalno" stanje....
kokos:
Obavezno kod doktora,do tada izbaci suplemente i jedi celu hranu, pojacaj unos vlakna.. To ti je moj savet
KillyPG:
Ispraticu jos malo ovih dana... u kombinaciji sa raznom hranom...
Nemam strah od toga otici kod doktora naravno, ali mi ovo govori da je neki dio do ishrane... ili cak suplementacije
Jer npr, sa ovom cistom ishranom i pojacanom suplementacijom sam krenuo prije jedno 40ak dana i od tada imam ove simptome sa vremena na vrijeme....
Prije toga nisam imao nikada... i opet kazem, cim napravim brejk (imao ga primjera radi 3-4 dana da se tesiram) sve se vratilo u normalu...
Pa me znaimalo, da li neko ima jos neki savjet... jer znas kako doktori na to gledaju... naletis kod doktora koji ce ti reci da je WHEY PROTEIN SMRTNO OPASAN :))) I sta cu onda ja sa njim takvim? :)
shalu na stranu, malo karikiram... al isto ne bih da me vode na razne gastroskipije i pizde materine od ispitivanja, ako moze biti povezano sa prevelikom unosom nekog suplementa ili premalo ili previshe necega u ishrani... zbog toga sam ajde da kazem potegnu ovaj topic odje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju