Ostalo > Offtopic

Tamna(Crna) stolica

<< < (4/7) > >>

KillyPG:
Kad vec idem do svih detalja i objasnjenja (nikad ne znam iz koje informacije neko od vas profi moze naci eventualni razlog) da napomenem da je vrlo moguce da mozda ne idem sa dovoljnim kolicinama hrane... Ono.... osjetim glad sa vremena na vrijeme (kao npr ovaj sad dio od 14h do 16h) dok se ne docepam rucka.... :)
Opet kazem.. .sad vjerovatno i ja pisem svakakve gluposti, ali s obzirom da znam kakvih sve ovdje ima znalaca ovog posla, racunam da bolje da nista ne preskocim, mozda dodjem do resenja ;)

KillyPG:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  April 20, 2017, 02:28:19 posle podne ---Ako nemas bolove ni tegobe a redovna je stolica onda je verovatno sve ok.

--- Kraj citata ---

Apsolutno nista, mislim nikakvi bolovi niti tegobe.
A sta mislis? Da tek tako "iskuliram" onda... ili mislis da nesto u ishrani ipak treba da izbalansiram?
Vidim da se savjetuje vishe gvozdja i vlakana (koje cini mi se i sam sam prepoznao da mi fale u velikoj mjeri...)

Stevan Čerubdžić:
Vlakna povecaj to svakako moras da navikavas da jedes u svakom obroku.
Izbaci te galete i jedi normalan pirinac. Ostalo mi deluje ok.
Kazem ti ako je redovna stolica verovatno je ok sve.
Offtopic
Ako nekom ne odgovorim na PM nek posalje opet. Ne stignem ili zaboravim ponekad.

Pedja_Petrovic:
hahahahaha kolika tema oko gluposti u pm.....
ali dobro....
Kada treba neku glupu temu razraditi do minus beskonacno,od sada pored brata Piratskog, samo dzarnemo Kiliera :D  i rokanje more da krene hahahhahahahhah

Pirat:

--- Citat ---Offtopic
Ako nekom ne odgovorim na PM nek posalje opet. Ne stignem ili zaboravim ponekad.
--- Kraj citata ---

neka Kilija posalje na pm sliku stolice da vidimo mi to koliko je crno , mozda su neke nijanse sive u pitanju? fifti shejdz of grej? (salim se )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju