Ostalo > Offtopic

what the health

<< < (4/7) > >>

pseudomonas:
Pirate, nije to bila moja poenta, niti je rešenje ono koje si rekao.Ako mene pitaš ti problemi su rešivi vrlo lako, ali da bi se radilo na njima, za početak, potrebna je promena svesti i da ne budemo okupirana zemlja.Nešto slično se dešava danas u vezi sa vakcinama gde je došlo do te promene, a do skoro nije bilo tako.Ja kad sam odrastao  nije postojala organska i neorganska hrana...Što se tiče debilčine  koju spominjete,njega bi treblo uhapsiti,  neka on  laje i dalje, neće još dugo...I ne znam zašto se čudiš, šta si očekivao od  prslog subotara.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pseudomonas  Avgust 23, 2017, 02:48:18 posle podne ---Pirate, nije to bila moja poenta, niti je rešenje ono koje si rekao.Ako mene pitaš ti problemi su rešivi vrlo lako, ali da bi se radilo na njima, za početak, potrebna je promena svesti i da ne budemo okupirana zemlja.Nešto slično se dešava danas u vezi sa vakcinama gde je došlo do te promene, a do skoro nije bilo tako.Ja kad sam odrastao  nije postojala organska i neorganska hrana...Što se tiče debilčine  koju spominjete,njega bi treblo uhapsiti,  neka on  laje i dalje, neće još dugo...I ne znam zašto se čudiš, šta si očekivao od  prslog subotara.

--- Kraj citata ---

Druze
u pravu si za sve, ali je isto KASNO ZA SVE
zemlji je potrebno xxx god, da se "izleci" da se ovog trenutka krene...
ali...to se nece NIKADA desiti, posto i kada je Donaldoni Tramponi bio u Kataru, najebao se mame arapima i samo sto debil nije zavapio..ALO BRE, OD KUDA NASA NAFTA ISPOD VASE ZEMLJE.....i dok god je novac u pitanju, brojke ljudi koji oboljevaju su irelevantne, cak sta vise....

Pirat:
Ma ko ce jos da prati te kretene sa YT i emisija sta lupetaju... A to stanje svesti itd... to se nece nikada promeniti, zato sto nikada nije ni bilo na prvom mestu, ljudska psiha je uvek bila ista,samo su joj nekada bile ponudjenje mozda bolje stvari i izbor... I taj Tramp ima ekoloskog dojma koliko,sto kaze Pedja ,Marica u kriv penis... nema , jedino na selo, jedan veci kokosinjac, 2 kravice, prasici za keto, neki bik za oplodnju, ali Ferdinand je dovoljan i jedan za sva domacinstva, tako da nije frka...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Avgust 23, 2017, 03:54:19 posle podne ---Ma ko ce jos da prati te kretene sa YT i emisija sta lupetaju... A to stanje svesti itd... to se nece nikada promeniti, zato sto nikada nije ni bilo na prvom mestu, ljudska psiha je uvek bila ista,samo su joj nekada bile ponudjenje mozda bolje stvari i izbor... I taj Tramp ima ekoloskog dojma koliko,sto kaze Pedja ,Marica u kriv penis... nema , jedino na selo, jedan veci kokosinjac, 2 kravice, prasici za keto, neki bik za oplodnju, ali Ferdinand je dovoljan i jedan za sva domacinstva, tako da nije frka...

--- Kraj citata ---

dzzaba ih bilo kada su i kravice i kokoske i sve nabrojano u kodu sjebano....to ti je kao pitannje, sta je starije..kokos ili jaje...

Pirat:
Bio si na raftingu tamo u  Foci , jesi video kako je jeftino meso ? meni deluje da je tamo netaknuta priroda sto se tice toga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju