Ostalo > Offtopic
what the health
MrT:
Steve Jobs, poznati vegetarijanac - umro od raka u 56. godini.
Dok ne dodje gomila proverenih vegeterijanaca na vrh Mr. Olympia, na dno mrtvih i slicno, neka cute :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Avgust 23, 2017, 05:33:16 posle podne ---Bio si na raftingu tamo u Foci , jesi video kako je jeftino meso ? meni deluje da je tamo netaknuta priroda sto se tice toga.
--- Kraj citata ---
ma gde bre...
bio sam letos i u jos pasivnijim krajevima od Foce itd...nije stvar u tome
stvar je u zagadjenosti okoline (kiselost)
dzaba ovce pasu pod rucnom na 800 m nadmorske visine, kada su tu do pre 20 god padale bombe sa osiromasenim uranijumom itd itd itd..da li razumes
Pirat:
to jeste , to je nepovratno zagadilo okolnu
pseudomonas:
Pirate, što se tiče dizanja svesti, pa ovaj forum je dobar primer.Uzmimo da neki dečko koji je bucko, oće da izgleda bolje, jer je video nekoga ko je možda član ovog foruma. I on dodje na forum a nema veze sa ishranom,pa kaže jedem plazmu i mleko i ostale budalaštine... Onda vi kažete-Cccccc!!! Jedeš to i to,tako i tako, nema koka kole i ostalih budalaština i tako dalje.Onda on uz savete postigne rezultate i inspiriše druge da naprave isto što i on...Zar to nije dizanje svesti?I da li se ovde govori istina o ishrani, supsima i hemiji iza koje stoje ljudi svojim imenima i svojim rezultatima i delima?Ja kažem da na oba pitanja.I možda će tebi biti smešno, ali neka dodju 3 lika dnevno na ovaj forum, neka smo prestanu da piju koka kolu zbog ovog foruma-za mene je to uspeh.
Pedja, zamisli da si ti tako razmišljao kada ti je, predpostvljam, bilo najteže.I šta bi bilo da si slušao doktora, a ne Miloša.Prvo si imao želju samo da hodaš, onda si krenuo da vežbaš, pa si počeo da se takmičiš i opet pobedjuješ.Samo ti znaš kako ti je bilo i šta si sve prošo..Da ne govorim koliko si uticao na druge ljude koji su imali tvoju muku, a i dan danas inspirišeš ljude da budu bolji.Sve što oću da kažem je da treba da se borimo i da želimo dobro.Ima ljudi, ima i znanja i ima rešenja za tu zagadjenost i ostalo, naravno da nije ništa preko noći.
Pirat:
Ma jedno je teorija i dobra volja a drugo je praksa... nije to samo stanje svesti nego opste stanje u svetu i nemoguci uslovi za tako nesto... ajde podigni ti svest ljudima u svetu da ne ratuju, da se hrane zdravo itd.. pa i ekoloska svest kada se dize, to je zato sto je neko u tome video profit, pa je ulozeno dosta novca itd...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju