Ostalo > Offtopic
Poruka svim pusacima
Pirat:
ovo je offtopic tema, mogu da pisem sta hocu... a novac , pa znas kako, to ti je najbolje sredstvo da nateras prosecnog srbendu na nesto , a to je da ga osuris po dzepu... najteza kazna i najefikasnija ;)
NPP:
--- Citat: Lukavi Septembar 08, 2017, 10:39:00 pre podne ---sto si se sada tako uhvatio toga za novac od svih primera koje sam naveo? Ja ne znam NI JEDNU osobu koja je prestala da pusi, i da tako "povremeno zapali" a da se nije vratila u redovne pusace. Sto se tice tih snova i ja ih imam ali mi ni malo ne smetaju. Ne znam sta si oko toga sada napravio ne znam kakvu stvar
--- Kraj citata ---
Evo znaš sad dvojicu
Lukavi:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 08, 2017, 10:43:02 pre podne ---
--- Citat: Lukavi Septembar 08, 2017, 10:39:00 pre podne ---sto si se sada tako uhvatio toga za novac od svih primera koje sam naveo? Ja ne znam NI JEDNU osobu koja je prestala da pusi, i da tako "povremeno zapali" a da se nije vratila u redovne pusace. Sto se tice tih snova i ja ih imam ali mi ni malo ne smetaju. Ne znam sta si oko toga sada napravio ne znam kakvu stvar
--- Kraj citata ---
evo sada znas - ja....
--- Kraj citata ---
bravo
Lukavi:
--- Citat: pirat Septembar 08, 2017, 10:43:55 pre podne ---ovo je offtopic tema, mogu da pisem sta hocu... a novac , pa znas kako, to ti je najbolje sredstvo da nateras prosecnog srbendu na nesto , a to je da ga osuris po dzepu... najteza kazna i najefikasnija ;)
--- Kraj citata ---
ako si pusac, uvek ces naci novac za cigare, makar ne jeo taj dan
Pirat:
makar i tvoja deca ne jela? Statistiski pokazano i dokazano da su ljudi poskupljenjem cigareta, ostavili pusenje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju