Ostalo > Offtopic

Poruka svim pusacima

<< < (2/4) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: NPP  Septembar 08, 2017, 10:15:36 pre podne ---Ja 5 godina nisam pušio i svake noći sam sanjao kako pušim! Je*em ti takav život. Kada se trenira dva puta dnevno najmanji je problem par cigara da čovek zadovolji sebe!

Ua za ljude koji ne puše nikada

--- Kraj citata ---

Da
to je tacno

Lukavi:

--- Citat: NPP  Septembar 08, 2017, 10:15:36 pre podne ---Ja 5 godina nisam pušio i svake noći sam sanjao kako pušim! Je*em ti takav život. Kada se trenira dva puta dnevno najmanji je problem par cigara da čovek zadovolji sebe!

--- Kraj citata ---

sanjao si 5 godina da pusis?

Pirat:

--- Kraj citata ---

ja sam pusio nekad i dve pakle dnevno bacao i guzvao sto puta paklicu u kantu, dok nisam presekao jer nisam hteo da mi tako neko sranje kontrolise psihu. Dan danas imam snove da uzivam u duvanu i probudim se sa osecajem grize savesti... bas kada tako lepo rasiris plucne alveole , poslednje sto zelis je da lepis katran za iste...   
Mada pouzdano tvrdim da ima ljudi na koje cigare uopste ne uticu, a ima neko ko moze da najebe kao pasivni pusac...
Ono sto me nervira je cinjenica da tek nakon sto je neko skapirao da je lecenje raka pluca skuplje nego zarada na cigarama, tek tada  je pocela  prevencija i anti reklama...

Lukavi:
sto si se sada tako uhvatio toga za novac od svih primera koje sam naveo? Ja ne znam NI JEDNU osobu koja je prestala da pusi, i da tako "povremeno zapali" a da se nije vratila u redovne pusace. Sto se tice tih snova i ja ih imam ali mi ni malo ne smetaju. Ne znam sta si oko toga sada napravio ne znam kakvu stvar

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Lukavi  Septembar 08, 2017, 10:39:00 pre podne ---sto si se sada tako uhvatio toga za novac od svih primera koje sam naveo? Ja ne znam NI JEDNU osobu koja je prestala da pusi, i da tako "povremeno zapali" a da se nije vratila u redovne pusace. Sto se tice tih snova i ja ih imam ali mi ni malo ne smetaju. Ne znam sta si oko toga sada napravio ne znam kakvu stvar

--- Kraj citata ---

evo sada znas - ja....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju