Ostalo > Offtopic
Laptop
Kdh12:
hvala momci, znaci koliko sam razumeo do 250dolara nema nista na amazonu za neki gaming ono csgo wow..
SlobodanS:
--- Citat: Kdh12 Septembar 19, 2017, 05:46:34 posle podne ---hvala momci, znaci koliko sam razumeo do 250dolara nema nista na amazonu za neki gaming ono csgo wow..
--- Kraj citata ---
Ne samo amazon,nigde.
Marvox:
Ima polovnih... Znam momke koji rade sa tim pa prodaju servisirane, proverene i ok laptopove za ok pare.
Pirat:
--- Citat: Kdh12 Septembar 19, 2017, 05:46:34 posle podne ---hvala momci, znaci koliko sam razumeo do 250dolara nema nista na amazonu za neki gaming ono csgo wow..
--- Kraj citata ---
A i to dok ti dodhe ovde, carina... ne da neces proci dobro...
marelli:
--- Citat: pirat Septembar 19, 2017, 05:04:17 posle podne ---pa to ako ces da uzmes alienware kod nas i puknes toliko da bi na lap top u igrao igrice , onda stvarno treba da se zapitas... pa cak i lap od 70 000 , samo radi zabave... to je za decu debile...
--- Kraj citata ---
ja sam dao orijentaciono, cene i konfiguracije i to može da uporedi sa onim što je on mislio da uzme, i videće gde i šta će ...
a sad zašto neko bi to da uzme, da li se isplati ili ne , da li će biti okaratkerisan kako debil ... u to ne ulazim
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju