Ostalo > Offtopic
Laptop
SlobodanS:
Ja sam moj unapred sklapao,bas namenski da mi podrzava lepo csgo i tu pomenute igre,i cak i kad namenski uklapas,proci ces jeftinije ali ispod 500e neces sigurno.
Tako da ako zelis dobar komp/lap top moraces da kesiras :)
Pirat:
gde si kupovao komponente? jesi sve kod jednog provajdera? cene danas umeju bas da variraju, ne znam sad koliko daju ako uopste i daju garancije na pojedinacno komponente, odavno se nisam bavio time...
SlobodanS:
--- Citat: pirat Septembar 19, 2017, 12:51:33 posle podne ---gde si kupovao komponente? jesi sve kod jednog provajdera? cene danas umeju bas da variraju, ne znam sad koliko daju ako uopste i daju garancije na pojedinacno komponente, odavno se nisam bavio time...
--- Kraj citata ---
Ne znam gde je uzeto,drugar mi je IT tec pa sam taj deo prepustio njemu jer covek zivi za kompom :)
marelli:
--- Citat: pirat Septembar 19, 2017, 10:49:24 pre podne ---Heh i to ti onda izadje maltene ko gejm lap... ako hoces da drkas igrice za te pare bolje uzmi lepo konzolu, prikacis na veliki tv i vozi...
--- Kraj citata ---
pa ne baš, lap od 17" sa Core i5 , 8GB RAMa, grafikom sa 4GB RAMA i 1 TB hardom je 70.000 dinara, dok je npr. Dellov Alienware čudovište preko 300.000
Pirat:
pa to ako ces da uzmes alienware kod nas i puknes toliko da bi na lap top u igrao igrice , onda stvarno treba da se zapitas... pa cak i lap od 70 000 , samo radi zabave... to je za decu debile...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju