Ostalo > Offtopic

Business Developer (Komercijalista na terenu) Coca Cola

<< < (4/5) > >>

Smart-Alex:

--- Citat: pirat  Novembar 16, 2017, 07:15:55 posle podne ---... jbg nema treceg ali veruj mi da nisi prvi koji se razocarao... bice toga jos i puno, pogotovo na "masovnim" konkursima i selekcijama

--- Kraj citata ---

Kao sto je pirat rekao nisi prvi koji se razocarao,tj nisi jos al ces hahaha...

--- Citat: SPEED911  Novembar 16, 2017, 04:02:19 posle podne ---Bio sam danas u Bataji na grupnom testiranju, bilo je nas 4-oro, dobili smo studiju slucaja i nacrtan grafikon sa proizvodnom linijom sve slikovito i osobe koje rade na pojedinim delovima proizvodne trake, zadatak je bio da kao grupa donesemo resenje za povecanje produktivnosti i da predlozimo resenja u vezi rotacije zaposlenih i ostalih stvari na toj mapi...

Dve zene su nas sve vreme slusale dok smo mi 15 minuta diskutovali o tome kako i sta, kao grupa smo se lepo slozili i oba resenja koje smo doneli su imala za rezultat povacenje produktivnosti... i onda je zena rekla bicete obavesteni o ishodu za 2 nedelje i da ima jos jedno testiranje pa intervju (nije mi jasno sto daju oglas a nece prime radnike, zar selekcija da traje ravno mesec i kusur dana kao da traze nuklearnog fizicara), ja sam pokupio sve brojeve telefona i napravio grupu da vidim dal ce nekog da obaveste pa ce vidimo...  :o ::) 8) :) ;)

--- Kraj citata ---

Kunem ti se da mi se sve isto desavalo kao i tebi,ista pitanja sve isto samo sto nisu bile zene dve nego neki lik i neka devojka malo mladja,al kvalitetna picka...Zavrsio se taj intervju i odem kuci za valjevo,nadjem lika na instagramu tako sto sam mu zapamtio ime sa plocice,nisam mogao da izdrzim i posaljem mu poruku posle 2 dana jer sam znao da oni sve vec znaju i da ne moram da cekam 15 dana.Vidim da je opusten momak,ja mu trazio broj reko da te pitam nesto u vezi konkursa i okrenem ga i istim recima ga pitam ''Brate ja znam da ti vec znas da li sam prosao konkurs i da li cu dobiti posao,reci mi posteno jesam ili nisam,nema ljutnje samo da znam da li da se nadam ili ne ?" on mi odgovara ''Nazalost nisi prosao konkurs,ja tu nista ne odlucujem,odlucuje komisija koja je iznad mene'',zahvalim mu se najlepse i spustim slusalicu..Eto ti moje sudbine,nadam se da neces proci ovako... ;) :D :D

Stevan Čerubdžić:
A sta je uopste posao?
Idete po marketima vecim i uvaljujete ljudima da piju kokakolu ili punite u flase ili nesto trece?
Ne interesujem se tj uopste me ne zanima nego vidim da pisete ceo dan pa da se ukljucim a nije mi jasno ovo komercijalista na terenu. Nisam vidjao jos da se tako uvaljuje kola.

Smart-Alex:
To je to brate hahaha valjas kolu,sprajt,fantu sve koline proizvode :D Komercijalista na terenu u prevodu

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Smart-Alex  Novembar 16, 2017, 10:12:08 posle podne ---To je to brate hahaha valjas kolu,sprajt,fantu sve koline proizvode :D Komercijalista na terenu u prevodu

--- Kraj citata ---
Jos ako daju da se konzumira za dzabe eto ko ima problem s gojenjem za njega posao iz snova, ugojice se 10kg za mesec dana haha :D

Smart-Alex:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Novembar 16, 2017, 10:17:25 posle podne ---
--- Citat: Smart-Alex  Novembar 16, 2017, 10:12:08 posle podne ---To je to brate hahaha valjas kolu,sprajt,fantu sve koline proizvode :D Komercijalista na terenu u prevodu

--- Kraj citata ---
Jos ako daju da se konzumira za dzabe eto ko ima problem s gojenjem za njega posao iz snova, ugojice se 10kg za mesec dana haha :D

--- Kraj citata ---

A cola zero :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju