Ostalo > Offtopic

Business Developer (Komercijalista na terenu) Coca Cola

<< < (2/5) > >>

gamba:
ponovi matematiku i fiziku iz srednje skole :)

to ti je masinerija druze, ako se ne uklopis brzo ispadas jos brze, ako prodjes spremi sebi nekih boba za smirenje i neka ti je sa srecom :)

Smart-Alex:

--- Citat: SPEED911  Novembar 15, 2017, 03:02:11 posle podne ---Pozdrav,

Da li je neko bio na tom grupnom testiranju u Koka Koli za gore navedenu poziciju, ako jeste da mi prenese sta mogu da ocekujem i neke utiske? Prosao sam online test, intervju preko telefona i sada dolazi na red to grupno testiranje...

Hvala

--- Kraj citata ---

Sada te ocekuje intervju u Batajnici i testiranje grupno,isao sam ja krajem Jula ali nazalost nisam prosao.

Na testiranju moras paziti,dobices slicna pitanja kao online kad si radio,moras dati identicne odgovore ili padas.Plata je dobra ali retko ko upadne,a i 99% su sanse da se upada preko veze kao i svugde,jbg...Srecno :))

Pirat:
Ma to je deo marketinga njihovog , a konkurs po zakonu moraju da raspisu, tu se unapred zna ko ulazi 90%...

SPEED911:
Bio sam danas u Bataji na grupnom testiranju, bilo je nas 4-oro, dobili smo studiju slucaja i nacrtan grafikon sa proizvodnom linijom sve slikovito i osobe koje rade na pojedinim delovima proizvodne trake, zadatak je bio da kao grupa donesemo resenje za povecanje produktivnosti i da predlozimo resenja u vezi rotacije zaposlenih i ostalih stvari na toj mapi...

Dve zene su nas sve vreme slusale dok smo mi 15 minuta diskutovali o tome kako i sta, kao grupa smo se lepo slozili i oba resenja koje smo doneli su imala za rezultat povacenje produktivnosti... i onda je zena rekla bicete obavesteni o ishodu za 2 nedelje i da ima jos jedno testiranje pa intervju (nije mi jasno sto daju oglas a nece prime radnike, zar selekcija da traje ravno mesec i kusur dana kao da traze nuklearnog fizicara), ja sam pokupio sve brojeve telefona i napravio grupu da vidim dal ce nekog da obaveste pa ce vidimo...  :o ::) 8) :) ;)

Pirat:
Ne citas sta ti se pise... primaju oni radnike, ali se unapred zna ko.. konkurs moraju da raspisu i rade te testove zbog zakona... al ne brini se , ispuse ga i ljudi sa masterom i to znas kakvim prosecima i CV om ... jednostavno u te neke firme zna se kako se ulazi...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju