General Bodybuilding Discussion > Članci

OMEGA 3 - ZA OPŠTE ZDRAVLJE

<< < (2/3) > >>

SlobodanS:

--- Citat: Sniper 74  Decembar 03, 2017, 09:23:24 pre podne ---Ima i dosta posuda gde ti za pecenje uopste i ne treba ulje. Ako ti je suvo posle pripreme, prelijes sa malo maslinovim i voila. Konkretno belo isecem na tanke snicle, na tiganj bez ulja, malo soli i bibera, po minut sa svake strane i gotovo. Ujutru mi ne treba vise od 10 min da ispecem 200-400gr belog.

--- Kraj citata ---

Brate ja sam kupovao svakakve tiganje bas za tu namenu,i MORA bar kap-dve ulja da se razmaze u suprotnom tiganj zagori i sjebe se vrlo brzo... (to je neko moje dosadasnje iskustvo)

Pedja_Petrovic:
Ja sam korostio donedavno PAM SPRAY..
imao sam ga i u prodaji, ali naravno tj na zalost ljudi nemaju toliko fin sredstava da izdvajaju po 10ak eu (veruj da sam ga davao posto sam i nabavljao)...idealna opcija za kulianrstvo ali jbg

Rade Merdovic:
Ja sam ovaj uzeo u okov, nzm dal ima okov u srbiju 12 eura ga platio koristim ga evo treci mjesec ne stavljam ni kap ulja cak ni kad przim po 6,7 jaja,a za meso tek ne stavljam,stvarno dobra stvar,sad par kapi ulja nece napravviti neku razliku na formu,ali eto svakako mozda nekom pomogne

Sniper 74:
Saljem ti kad dodjem kuci sliku tiganja u kom ja spremam, kosta oko 2 soma o belo i jaja bez kapi ulja.

Sniper 74:
To je taj

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju