General Bodybuilding Discussion > Članci
HRANA ZA CUDOTVORNU MASU
Pirat:
Nema nikakve veze, spomenuo sam visinu zbog neke opste slike, kilaze konkretno... razumes sta hocu da...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Decembar 26, 2017, 09:54:38 pre podne ---Nema nikakve veze, spomenuo sam visinu zbog neke opste slike, kilaze konkretno... razumes sta hocu da...
--- Kraj citata ---
pa dobro
ali kolcina UH nema veze sa visinom sigurno
manje vise sa upotrebom aas, inuslina itd.
ALi ni to ne bi trebalo shvatati zdravo za gotovo, posto znam momke, koji nisu online, a uzimaju p 500 gr uh bez problema na masi, bez bojazni od bilo cega itd...stvar sa UH je zaista APSTRAKTNA i sigurno da nije univerzalna
Pirat:
naravno da nije univerzalna- mnogo faktora... visinu sam spomenuo zbog toga sto je to automatski vise mesa- veca kilaza AKKO(ako i samo ako) pricamo o bb kao sto je Gunter... i to onda svakako menja stvari i ne treba da ga cudi bilo kakav unos uh na masi... e sada sto se tice tih momaka koje si spomenuo, kolioka je njihova kilaza?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Decembar 26, 2017, 11:00:30 pre podne ---naravno da nije univerzalna- mnogo faktora... visinu sam spomenuo zbog toga sto je to automatski vise mesa- veca kilaza AKKO(ako i samo ako) pricamo o bb kao sto je Gunter... i to onda svakako menja stvari i ne treba da ga cudi bilo kakav unos uh na masi... e sada sto se tice tih momaka koje si spomenuo, kolioka je njihova kilaza?
--- Kraj citata ---
Pirat
ovo opet odlayi u nebulozu posto ces na svaku moju realnu, naucno objasnjenu, iz emprije dokazanu rec ili recenicu, dati jos dva milion nepotrebnih i nelogicnih objasnjenja
Samo ovo - visi covek, vise mesa- kakvo to veze ima?...faktor inuslinske rezisentcije, i BMR su mnogo vazniji faktori od toga da li je neko visok ili nizak...a ovo pitanje..koliko su visoki..evo..drugar mi je visok 174 cm, ima 98 kg i dnevno jede 450-600 gr uh bez problema natural!...Ne bavi sa AKTIVNO bb-, vec je bivsi sportista, ali je odrzao visoku stopu gore navedenih pojmova te iz tog razloga nema problema ni sa cim, dok ja npr i kada sam ONLINE, na 172 cm i na 105 kg tezine, ne unosim ni gr UH 6 dana, cak i kada sam na masi...dakle..ne zelim vise da dubim ovu tematiku jer je bezppredmetna!!!
Luka Vojnovic:
Mislim da je Pirat samo hteo metaforicki da slikovito opise koliko je Gunter masivan pa je ubacio i visinu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju