General Bodybuilding Discussion > Članci

Da li treba legalizovati steroide?

<< < (2/5) > >>

Alex_R:
Neće još neko vreme dok guverneri ne budu videli da savezne države gube stotine miliona u kešu koje idu underground laboratorijama... A onda će verovatno popustiti, kao recimo sa marihuanom koja je u CA legalizovana. E sada, vi lepo odete i za 2 min dobijete prescription (recept) i legalno se naduvate :)
Ne mislim da se promoviše upotreba aas, ko zeli da uzme uzeće svakako, ali bar bi imali pre svega čistu hemiju a ne ovo sto muljaju po kadi kao met itd, i drugo dodješ needukovan i neko ti objasni vs bro science iz teretane i samo rokaj.

Jos jedna stvar, suplement industrija samo u us vredi oko 100milijardi godisnje, oni i blokiraju i satanizuju upotrebu i legalizaciju aas.

Vojo, tekst ponovo u oko!

Rade Merdovic:
Pa uvijek ce postojat grane na kojima ce prvenstveno drzava zaradjivat pa onda pojedinci nikad se nece ukinuti ni alkohol niti cigare niti 100 ostalih stvari koji ugrozavaju ljude jer upravo ta drzava profitira na te stvari a slazem se alex uvijek ce doci pametnjakovici kupit ko zna sta, znanje naravno 0 posle kao ne valja ovo pojacat doze nastavit se hranit iz meka  drogirat itd i naravno ako se nesto desi naravno prepisat anabolicima kao u tekstu cus to mu se desilo od droge ma kakviii..

Lazar S:
Dobar tekst nema sta, ali realno gledano svet ne bi bio normalan kad bi svi ljudi bili normalni trenirali, hranili se zdravo itd jbg tako je :D

VOJA.S:
Pre svega hvala momci,Peksone.
Alex , u oko nego sta,kao sto rekoh malo da se osvrnemo na neke stvari.
Pirat, tekst nije moj tako da nema sta da se kosi meni, tekstove ja prevodim i pisem na forumu tako da kada ja budem autor svakako cu to napisati. Recenica da se u tekstu favorizuju steroidi je glupa, zasto? Zato sto je vecina stvari  pisana sa rezervom kao na pirmer ovo oko toga sta ce se desiti ako uzimate test xxx nedelja itd. NIje bitno da li je alkohol legalan,hmmm...koliko se nesrece ( bilo koje vrste) desi samo u nasoj zemlji pod DIREKTNIM uticajem alkohola, tako isto mogu da pisem i za razne droge itd.itd.
Da li su steroidi stetni, pa valjda i ptice na grani znaju da jesu, da li su stvoreni za bodibildere, pa ne naravno da nisu tako da niko ovde ne kaze 'e super su, bodite se, uzimajte itd.'... i  nema potrebe hvatati se sada prohibicije i vracati se xx godina unazad...
I o ovome se moze raspravljati isto toiliko koliko o tome da li je starija kokoska ili jaje tako da..naravno konstruktivna rasprava je vuek dobrodosla.

VOJA.S:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 29, 2018, 07:01:20 posle podne ---op

--- Kraj citata ---
Op,op burazere, tek ce da bude op :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju