Ostalo > Offtopic
Chad Nicholls
pseudomonas:
Fala puno za iscrpan odgovor.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pseudomonas Mart 22, 2018, 03:14:28 posle podne ---Fala puno za iscrpan odgovor.
--- Kraj citata ---
ma taman posl..koliko mogu i koliko nam
Pirat:
Mislis da je njihovim porodicama bitno da se ganjaju na sudovima? Pitam ovo cisto jer me zanima tvoje misljenje, jer skoro je jedan nas bb na fb pricao o protokolima koji su u igri na tom nivou, aludirajuci pre svega na ekstremizam i koliko to ide daleko. Isto je rekao kao ti da postoji neka osnova ali se ona prilagodjava individualno itd ...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Mart 22, 2018, 05:49:38 posle podne ---Mislis da je njihovim porodicama bitno da se ganjaju na sudovima? Pitam ovo cisto jer me zanima tvoje misljenje, jer skoro je jedan nas bb na fb pricao o protokolima koji su u igri na tom nivou, aludirajuci pre svega na ekstremizam i koliko to ide daleko. Isto je rekao kao ti da postoji neka osnova ali se ona prilagodjava individualno itd ...
--- Kraj citata ---
ne znam koji je nas bb-r ali pretpostavjam na koga mislis, te istog u tom kontekstu ne bih komentarisao
Ja ne mislim NISTA, vec kada nesto napisem, onda iza toga stojim i znam
DA, oni ne razmisljaju nasim glavama i porodicne tragedija svakako ne gledaju sa nase tacke gledista, vec se kod nas pocinje gledati sa njihove tacke gledista ( tipa, nemoj da me slikas- tuziti cu te), - plus k perfect u futuru ( jebati cu ti mamu kad te uhvatim), osnova da jedva neko ceka za tuzbu za ugozenost bla bla bla
doduse, sudovi jos uvek, tipa za odgojno obrazvnu zidarsku zausku, kaznjavaju rekreativno, sa nekih 250-300 k ( ne pitaj kako znam), ali onda je bolje tipa, zalepis i bacis coveku 2000 eu da se ne vucete po sudovima
tamo su stvari na mnogo vecem niovu, a za ubistvo iz nehata mozes dobro da najebes
Alex_R:
Ako mogu da se nadovežem... u americi se na smrt generalno gleda drugačije nego ovde, ne znam zašto i kako ali oni to prime na skroz drugaciji način nego mi ovde. Koliko god mi ovde znamo da budemo skrhani bolom toliko oni deluju potpuno drugačije... tako da da, tuzice te ako imaju osnova i pre nego sto se pokojnik da prostite oladi... a ako za psa koji je napadnut i nastradao od strane drugog psa tuže na milionce onda možete zamisliti kolko im nije teško da traže par milki za čoveka...
Druga stvar, svaki trener (pa evo i ja) pravi svoje verzije ugovora na koje se klijenti obavezuju i u kojima stitis sebe od potencijalne tužbe (neosnovane), tako da sam siguran da ako ideš da se spremas sa nekim ko te stavi na par gr hemije, desetine iu insa i gh itd itd morate imati nešto na papiru :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju