Ostalo > Offtopic

20000 calories chalenge?!?

(1/4) > >>

ultradisaster:
Bas sam primetio na internetu ovaj suludi izazov gde likovi, "obaraju" izazove time sto u toku od 24h pojedu 20000 kalorija. Mislim koliko je suludo ne zelim ni da komentarisem. Ali bas me je zanimalo kako se organizam oporavi posle jednog ovakvog dana? Sta rade oni posle ovoga koje su metode? Ipak vodim to rade i likovi koji su u fitnes-u i treningu? Kakav je to samo sok za organizam. Bas me zanima sta rade posle takvog dana  :o

Rade Merdovic:
Ja nikad nisam radio nista slicno ali oni to rade kako bi zadobili vise pregleda,pratioca subscribera itd itd,sta rade narednih dana ja mislim da uzimaju uglavnom samo proteine i masti..a organizam ne moze bas da skladisti mnogo sala za 24 sata tj nece se ugojiti sad lupam 3,4 kila vec mnogo manje i dosta vode ce navuci jer je ogromna kolicima uh i losih masti u pitanju

Stevan Čerubdžić:
Sede na solji brate, sta ce.
Pojeo sam ja pre par dana posle treninga nogu celu porodnicnu picu,  200gr mesa i milku celu.
Wc, par puta, tegobe u stomaku, konstantna zedj, gasovi itd itd u prevodu jako losa prica za stomak.

ultradisaster:
Ahahah, znači šou živi :D A još kad pomislim da ima amerikanaca od 300 kila kojima je 10000 kalorija dnevna doza. Ja kad imam cheat meal jednom nedeljno pa se userem cini mi se. A nista posebno ne pojedem. Sto kazes neku vecu picu i koju cokoladicu parce torte :D

MrT:
Sta zna debeljko sta je 20.000kcal :D

Ja sam skoro toliko jednom pojeo kroz orasaste plodove i maslinovo (litar i po maslinovog, pola kg orasastih). Iskreno nimalo tesko, niti boli "sedeljka" ;) Ali jeste sok sigurno za zucku.
A uz pice/McDonardo ne zelim da zamisljam kako je ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju