Pozdrav dobri ljudi ☺ nov sam na forumu pa me zanima vaše mišljenje o mom planu ishrane i treninga,da bih znao da li treba nešto se se menja,...
Evo malo o sebi:
visok 189cm,težak 84kg,treniram od 15.god na sipci,2017.sam krenuo u teretanu
Za sada dobri rezultati ali bili bi još bolji da sam se hranio kako treba.Evo već sam u drugoj nedelji novog plana ishrane,pa ako moze neko mišljenje.Suplemente koristim već duže vreme,uzimao sam za početak kreatin,posle dodao whey i to je to.A sada sam u malo veće arsenalu.
E sad evo moj plan ishrane sa sve suplementima:
-Prvi obrok130govsenih,200ml mleka,banana,merica proteina i 5gr bcaa,5gr glutamina, 1kap omega 3,1kap minerela,1kap vitamin c,1kap glucosamin,6gr beta alanina,5gr kreatina,2kap daa,1kap tribilusa,1kap vitamina
-Drugi obrok 200g junetine ili teletine,100 testenine i 50g badema, moze bilo sta od salata
11gr detox
-Treći obrok 200g belog mesa,100g pirinca,neka salata pa posle sat,sat ipo odmah trening,1kap omega 3,1kap minerala
-Pre trening 5gr bcaa,5gr glutamina,1kap magnezijuma,1kap vitamin c,1kap omega 3, 3gr beta alanina,1kap taurina,10gr dextroze,10gr maltodrexina,5gr kreatina,12gr noreaktora,5gr aakg,1kap caffein,1kap tribilusa,1kap vitamina
-Posle treninga merica proteina,5gr bcaa,5gr glutamina,1kap magnezijuma,1kap vitamin c,3gr beta alanina,1kap taurina,15gr dextroze,15gr maltodrexina,5gr kreatina,1kap vitamina
-Cetvrti obrok pola sata posle treninga, maksimum sat vremena, 200g belog mesa,100gr pirinca i 100g badema ili kikirikija,salata bilo koja,1kap minerala
-Peti obrok merica caseina i 5gr bcaa,5gr glutamina,1kap omega 3,1kap minerala,1kap vitamin c,5gr kreatina,1kap vitamina
-2kap zma pred spavanje na prazan želudac
A evo i trening:
Ponedeljak-grudi
Utorak-noge
Sreda-biceps/triceps
Četvrtak-pauza
Petak-leđa
Subota-rame
Nedelja-pauza
Ne mogu sad da pišem koje vežbe radim, ali pretežno radim po 5 vežbi za svaki mišić,serija 3-5 zavisi kako za koju vežbu, ponavljanja 8-10.
Sad me zanima vaše mišljenje i da li nije problem što ovo od suplementacije smuckam sve odjednom?
PS:mamin i tatin sin 😉