General Bodybuilding Discussion > Članci

John Meadows - biblija BBa na youtube

(1/6) > >>

HGH:
Svako vece posle posla mi se vrte razni videi na YT vezani za ishranu, supse, roide...

Nikad nisam naisao na ovako lep, sazet video o SVEMU.

https://youtu.be/B_RNpv5RXrs

Svaka moguca tema - dotakao je ili makar usmerio.

P.S. Na 45 min od prilike prica o Milosu Sarcevu i osnovnim amino, kako je on jako zasluzan za taj termin "empty blood", kolicinama itd...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: HGH  Januar 26, 2019, 10:35:56 posle podne ---Svako vece posle posla mi se vrte razni videi na YT vezani za ishranu, supse, roide...

P.S. Na 45 min od prilike prica o Milosu Sarcevu i osnovnim amino, kako je on jako zasluzan za taj termin "empty blood", kolicinama itd...

--- Kraj citata ---

Pa da je sazet, i nije..ali nebitno

nego pogledaj KADA je video postaavljen, sto mozes da racunas da se o tome, tamo preko i na taj nacin pricalo 10 god pre postalvjanja video klipa

i sada onda ukapiras gde smo mi

VOJA.S:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 27, 2019, 08:50:24 pre podne ---
--- Citat: HGH  Januar 26, 2019, 10:35:56 posle podne ---Svako vece posle posla mi se vrte razni videi na YT vezani za ishranu, supse, roide...

--- Kraj citata ---

nego pogledaj KADA je video postaavljen, sto mozes da racunas da se o tome, tamo preko i na taj nacin pricalo 10 god pre postalvjanja video klipa

--- Kraj citata ---
Jasno je da smo mi jos daleko od njih ali interesuje me da nam kazes Peksone, koliko mi to zaista zaostajemo za njima i u kojim stvarima najvise? Da li su to ishrana, trening, farmacija?
Sad imas prilike da saradjujes sa Maurom, nekad je to bilo sa Milosem pa na osnovu toga kontam da imas sta da kazes, naravno u kratkim crtama.

Stevan Čerubdžić:
Mozemo sad slobodno reci da i ako jesmo zaostajali ranije sad vise ne zaostajemo ni u cemu , bar ne u tim nekom stavkama koje su bitne, bar ne toliko, jer su nam svi suplementi dostupni, sva hrana dostupna, hemikalije isto, cak sta vise lakse je ovde naci dobru robu za manje novca, pricamo o hghu, igf-u itd, nije Tajland ali ok smo.
Isto tako i dobrih trenera, ima ih vise ali i tu smo tu i tamo ok.
Jedina razlika je u tome sto se u Americi rodi/doseli mnogo vise ljudi godisnje i onda jbg veca sansa da medju tih milion 2 dece rodi jedan Kai Grin itd, a garantujem da ako se secate onog debelog lika u Beogradu na takmicenju na naseg jednog u americi ima bar hiljadu takvih, to pricam jer znam, jer sam u kontaktu i sa takvima, tako da sto se toga tice ne zaostajemo mi samo smo u deficitu.
Jer tacno znam kako jedan Amerikanac, redovan posetilac teretane razmislja, i koliko zeli sve brzo i gotovo, i koliko je zadovoljan osrednjim rezultatima...kako kazu "whatever it takes"
A sad posto je fitnes industrija tu gde je jeste zbog socijalnih mreza itd, svi hoce da probaju i gde bi taj neki genetski frik kako ih zovete pre 15 20 30 godina bio farmer ili automehanicar, zbog uticaja interneta i on ce dizati tegove biti na instagramu i odmah veca sansa da bude novi clan olimpija bine.

HGH:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 27, 2019, 08:50:24 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Jbg, ne moze u sat vremena da isprica sve, ali iz ovoga sto je pricao na momente sam bukvalno slusao tebe.
Mislim da se ne mimoilazite ni 1%
A sad si me zbunio za datum videa...
P.S. meni omiljeni deo je kad prica o peptidima. Kad su se pojavili trebali su sport na globalnom nivou da dignu u nebesa a - NISU :) Kaze - zakljucujte sami.
Kolicine insulina, testa, debili na 125mcg T3 itd

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju