General Bodybuilding Discussion > Članci
John Meadows - biblija BBa na youtube
HGH:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Januar 27, 2019, 11:33:02 pre podne ---Mozemo sad slobodno reci da i ako jesmo zaostajali ranije sad vise ne zaostajemo ni u cemu , bar ne u tim nekom stavkama koje su bitne, bar ne toliko, jer su nam svi suplementi dostupni, sva hrana dostupna, hemikalije isto, cak sta vise lakse je ovde naci dobru robu za manje novca, pricamo o hghu, igf-u itd, nije Tajland ali ok smo.
--- Kraj citata ---
Kazu da je anavar u USA za 2 meseca po 50mg dnevno - 600dolara.
I ne mozemo da im budemo blizu buraz iz drugog razloga - supsi su skuplji kod nas. Lep stack za rast je kod nas 200usd mesecno ili - pola plate prosecne. Studenti mogu da sanjaju o tome. U USA isti supsi izadju 150, nekih 5 do 10% plate... Dnevnica u kaficu za 100usd i americki tinejdzer ima vec 3 osnovna supsa.
Skuplji supsi jeftinija hemija, ne ide to na dobro jbg...
Pedja_Petrovic:
Nije bas tako Stevane
pre svega, kada pricas o hrani, svetlosnim godnima smo daleko od hrane koju oni mogu da kupe, a kod nas je misoano imenica.
Zaboga, kod nas belanca u tecnom stanju su jos uvek -VAUUUUUUU, da ne pricam o ostalim soficticiranim stvarima, ili potupno jednostavnmm npr (zacini)
Sto se tice hemije- nije stvar u tome da li je ima ili nema, vec u nacinu i rezonovanju uoptrebe - e a tu smo godnima i milionima km iza - uostalom, rezultati su jedinica mere necega, a mi ih nemamo
Kada su treneri u pitanju..ufffff..ne bih ulazio bas u taj deo- veruj mi ;)
Ne mozes gledati na taj nacin i kroz statistiku brojki i mit o Srbima kao najvecim talentnima uvek i u svemu.
Logicno je i normalno da je na vecem uzorku mnogo jednostavnije, ali onda uzmes i postavis pitanje, zasto svi se sele odmah "preko" cim dodju do nekog levela? Ili da ti pojednostavnim. Zasto ljudi odlaze da rade u inostranstvo a ne ostaju- zarada, slazem se. Ali nije bas samo zarada, vec mnogo segmenata koje cini zzivot, a to nije samo ZARADA ;)
Kod Balkanaca, vecitih talenata, potencijala i svega sto za sebe seremo, uvek jr pristuno-JA MISLIM, dok tamo toga nema.Neko drugo je da misli- ok, to su masine, salzem se, ali to nema veze onda sa temom, posto pricamo DA LI ZAOSTAJEMO- a onda, eto zaostajemo i u tome.
Tamo negde, baba od 60 god uvek u trobi ima Vi C i neki antioxidant (da ne pricam o znanju cak na tom leveleu godina, gde im je pharmaceutical things kao sto su gluthathione,envonitl i ostale ust have stvari u anti aging opciji) SASTAVNI DEO NE VISECE KUHINJE, vec TORBE za piajacu
Kod njih su teretane pune vec u 6 ujutro bas sa tim godistima itd
dok si kod nas.....bitanga, zgubidan, i treba da se hvatas posla u firmi za dzaba (nema veze sto te ne placaju, bitan je staz) trosis pare na gluposti itd itd
vidis burazere.,,,,,milionima smo koraka IZA
mrzi me dalje da kuckam o stvarima koje intesuju ljude
a sto se tice hemije...druze........da ti cika Peki kaze......DVA MILIONIONA GODINA.....
Luka Šćepanović:
--- Citat: HGH Januar 27, 2019, 11:53:44 pre podne ---
Dnevnica u kaficu za 100usd i americki tinejdzer ima vec 3 osnovna supsa.
Skuplji supsi jeftinija hemija, ne ide to na dobro jbg...
--- Kraj citata ---
Jeste to tacno, ali im je stan mjesecno po 1500-2000usd. Hrana skuplja mnogo, pogotovo kvalitetna. Da ti ne pricam vec ostale troskove. Svaki Amerikanac od Januara do Maja radi samo da bi mogao da plati godisnji porez. Pa tu onda idu racuni, odrzavanje kreditnih kartica, hipoteka na kucu (jer niko tamo skoro nema svoju kucu), potrosacki krediti itd itd.
Tacno je to da su im supsi jeftiniji ali vjeruj mi, tamo ako se razbolis i ne mozes da radis 3 4 dana, ti si mrtav covjek, u najboljem slucaju beskucnik.
Ne kazem da je kod nas bolje, ali ne tece ni tamo med i mlijeko ulicama. :D
Stevan Čerubdžić:
Pa nije bas tako.
Oko 80 dolara je 100 tabsa kod jako dobrog "cheffa" koji ima dobre izvore sirovine.
Isto tako i supsi, nije isti standard ali je pristupacno.
Razlika je sto ameru koji ima saku jada misica nije nikakav problem da gura nedeljno gram masterona i trena iako mu se govori da mu nije potrebna ni desetina toga. Pricam sa takvim ljudima na dnevnom nivou.
Velika je konkurencija za supse, dele sakom i kapom. Jeftini jako.
A razboli se, da, kod doktora neces ici, jer toliko da plstis nemas a o zdravstvenom sanjaj.
@Pedja
Stil zivota je nesto drugo, pricam o dostupnosti.
Zasto nema ovde te hrane? Jer je Srbin ne bi kupio, veruj mi.
Zasto se kod nas ne pije vit C, jer nam ne treba.
Sva hemija koja postoji koju koriste top Amateri ja mogu da nabavim...ali kome jbg?
Srbin ce pre da plati manje nema veze sto je losije.
Nije problem dostupnost ali to jesi u pravu mentalitet svakako jeste.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Januar 27, 2019, 12:03:06 posle podne ---Pa nije bas tako.
Oko 80 dolara je 100 tabsa kod jako dobrog "cheffa" koji ima dobre izvore sirovine.
Isto tako i supsi, nije isti standard ali je pristupacno.
Razlika je sto ameru koji ima saku jada misica nije nikakav problem da gura nedeljno gram masterona i trena iako mu se govori da mu nije potrebna ni desetina toga. Pricam sa takvim ljudima na dnevnom nivou.
Velika je konkurencija za supse, dele sakom i kapom. Jeftini jako.
A razboli se, da, kod doktora neces ici, jer toliko da plstis nemas a o zdravstvenom sanjaj.
--- Kraj citata ---
Ovo si meni odg, posto nisam bas najbolje razumeo?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju