General Bodybuilding Discussion > Članci
John Meadows - biblija BBa na youtube
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Luka Šćepanović Januar 27, 2019, 11:59:25 pre podne ---
--- Citat: HGH Januar 27, 2019, 11:53:44 pre podne ---
Dnevnica u kaficu za 100usd i americki tinejdzer ima vec 3 osnovna supsa.
Skuplji supsi jeftinija hemija, ne ide to na dobro jbg...
--- Kraj citata ---
Jeste to tacno, ali im je stan mjesecno po 1500-2000usd. Hrana skuplja mnogo, pogotovo kvalitetna. Da ti ne pricam vec ostale troskove. Svaki Amerikanac od Januara do Maja radi samo da bi mogao da plati godisnji porez. Pa tu onda idu racuni, odrzavanje kreditnih kartica, hipoteka na kucu (jer niko tamo skoro nema svoju kucu), potrosacki krediti itd itd.
Tacno je to da su im supsi jeftiniji ali vjeruj mi, tamo ako se razbolis i ne mozes da radis 3 4 dana, ti si mrtav covjek, u najboljem slucaju beskucnik.
Ne kazem da je kod nas bolje, ali ne tece ni tamo med i mlijeko ulicama. :D
--- Kraj citata ---
Daleko daleko je od mleka i svega - pogotvo zadnjih 10 god
niko ne govori o tome..
govorimo o niovu na kojemu se nalaze oni - pa eto, i to je jedno od merila, bolji su i u tome od nas hahahha
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 27, 2019, 12:07:00 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Januar 27, 2019, 12:03:06 posle podne ---Pa nije bas tako.
Oko 80 dolara je 100 tabsa kod jako dobrog "cheffa" koji ima dobre izvore sirovine.
Isto tako i supsi, nije isti standard ali je pristupacno.
Razlika je sto ameru koji ima saku jada misica nije nikakav problem da gura nedeljno gram masterona i trena iako mu se govori da mu nije potrebna ni desetina toga. Pricam sa takvim ljudima na dnevnom nivou.
Velika je konkurencija za supse, dele sakom i kapom. Jeftini jako.
A razboli se, da, kod doktora neces ici, jer toliko da plstis nemas a o zdravstvenom sanjaj.
--- Kraj citata ---
Ovo si meni odg, posto nisam bas najbolje razumeo?
--- Kraj citata ---
Ne ne Hormonu rasta posto pominje cene.
A evo jedan primer klasicne Srbije, slusam ljude kritikuju lidl nece da idu tamo to je za sirotinju, jako jeftino...
Luka Šćepanović:
@Pedja
Pa kapiram. To sigurno da su sto se tih stvari tice svjetlosnim godinama ispred nas nego sam samo htio momku da kazem posto je pomenuo njihove dnevnice da se ne bih bas tako lako mijenjao sa njima. Pogotovo odavde iz CG. Mi ne radimo nista a zivimo odlicno. ;D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Januar 27, 2019, 12:09:15 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 27, 2019, 12:07:00 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Januar 27, 2019, 12:03:06 posle podne ---Pa nije bas tako.
Oko 80 dolara je 100 tabsa kod jako dobrog "cheffa" koji ima dobre izvore sirovine.
Isto tako i supsi, nije isti standard ali je pristupacno.
Razlika je sto ameru koji ima saku jada misica nije nikakav problem da gura nedeljno gram masterona i trena iako mu se govori da mu nije potrebna ni desetina toga. Pricam sa takvim ljudima na dnevnom nivou.
Velika je konkurencija za supse, dele sakom i kapom. Jeftini jako.
A razboli se, da, kod doktora neces ici, jer toliko da plstis nemas a o zdravstvenom sanjaj.
--- Kraj citata ---
Ovo si meni odg, posto nisam bas najbolje razumeo?
--- Kraj citata ---
Ne ne Hormonu rasta posto pominje cene.
A evo jedan primer klasicne Srbije, slusam ljude kritikuju lidl nece da idu tamo to je za sirotinju, jako jeftino...
--- Kraj citata ---
E to!
Ubo si u srz
kod nas je problem i toga...jesti cu kuci GOVNA, ali cu da kupim Pier Cardin ksoulju od 200 eu i da je nosim jedno vecer pa da ljudi misle.....
tako i ovo
necu da idem u Lidl jer je jefintino, a on ceka da mu baba ili mama sa sela posalju jaje da ima ujutro da ispece
upraov o tome ti govorim - to je SVEST koju nama blakancima nikada i niko nece promeniti....to je ono...JA MISLIM!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Luka Šćepanović Januar 27, 2019, 12:12:22 posle podne ---@Pedja
Pa kapiram. To sigurno da su sto se tih stvari tice svjetlosnim godinama ispred nas nego sam samo htio momku da kazem posto je pomenuo njihove dnevnice da se ne bih bas tako lako mijenjao sa njima. Pogotovo odavde iz CG. Mi ne radimo nista a zivimo odlicno. ;D
--- Kraj citata ---
Ma dobro...to je neka druga tema.
generalno
nema GLUPLJIH i POLUPANIH ljudi ajde da kazem od USA populacije....25% telesni degenerici, 25% umni degen, 25 % zatovrenici, 20% sirotinja, 5 % ostalih
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju