General Bodybuilding Discussion > Članci

John Meadows - biblija BBa na youtube

<< < (4/6) > >>

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Luka Šćepanović  Januar 27, 2019, 12:12:22 posle podne ---@Pedja

Pa kapiram. To sigurno da su sto se tih stvari tice svjetlosnim godinama ispred nas nego sam samo htio momku da kazem posto je pomenuo njihove dnevnice da se ne bih bas tako lako mijenjao sa njima. Pogotovo odavde iz CG. Mi ne radimo nista a zivimo odlicno.  ;D

--- Kraj citata ---
Hahahah to bree 😁
@Pedja
Buraz dok je balkana to se ne sme menjati, to je nas trade mark 😀

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Januar 27, 2019, 12:15:13 posle podne ---

Pa kapiram. To sigurno da su sto se tih stvari tice svjetlosnim godinama ispred nas nego sam samo htio momku da kazem posto je pomenuo njihove dnevnice da se ne bih bas tako lako mijenjao sa njima. Pogotovo odavde iz CG. Mi ne radimo nista a zivimo odlicno.  ;D

--- Kraj citata ---
Hahahah to bree 😁
@Pedja

--- Kraj citata ---

...jebo nam pas mater! :D

Luka Šćepanović:
Pa nedje sam citao podatak kao da je samo 25% Amerikanaca fizicki sposobno za vojni rok. Znaci ono 25%... Jezivo.

A sto se tice naseg mentaliteta... Evo pricamo u teretanu prije neki dan. I kazu likovi "Aaaa Voli i Lakovic nam uvoze svakakva govna od mesa, jedemo najgore meso ovo ono."

I ja kazem "A dobro brate ti imas da kupis od ovih sa sela domace pile, tele, svinju sta god. Umjesto sto ces poc u grad i napit se ka svinja dodaj te pare ovamo i kupi domace pile."

I on kaze "A ne no najbolje brate da ne izlazim nidje iz kuce da ljudi misle da sam retard neki ili cicija pa da necu u grad da izadjem."

OK.

Luka Šćepanović:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 27, 2019, 12:17:14 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Januar 27, 2019, 12:15:13 posle podne ---

--- Kraj citata ---
Hahahah to bree 😁
@Pedja

--- Kraj citata ---

...jebo nam pas mater! :D

--- Kraj citata ---

MALO NAS JE AL SMO GOVNA! :D

HGH:
Ima i taj deo u videu, a to u Srbiji nikad nigde ne cuh - grass fed meat. Kaze da je neverovatna razlika bila u iskoristenosti i da se mnogo manje mastio kad je jeo domace organsko meso.
To mi je za sad bas "nerealno" ali previse forsirano u USA i vise sad pricaju o domacoj hrani nego o whey...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju