General Bodybuilding Discussion > Članci

John Meadows - biblija BBa na youtube

<< < (5/6) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: HGH  Januar 27, 2019, 12:27:18 posle podne ---Ima i taj deo u videu, a to u Srbiji nikad nigde ne cuh - grass fed meat. Kaze da je neverovatna razlika bila u iskoristenosti i da se mnogo manje mastio kad je jeo domace organsko meso.
To mi je za sad bas "nerealno" ali previse forsirano u USA i vise sad pricaju o domacoj hrani nego o whey...

--- Kraj citata ---

Pa evo imas samo MASLAC
ja kupujem u subotici
IRISH BUTTER form IRISH COW GRAS FEED

i veruj da je razlika nebo i zemlja...
ali jbg..to u radnjama NKADA NECE BITI jerbo mi znamo najbolje sta je dobro

Pirat:
To za ličnu upotrebu maslac uzimaš ili...?

HGH:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 27, 2019, 12:41:47 posle podne ---
--- Citat: HGH  Januar 27, 2019, 12:27:18 posle podne ---Ima i taj deo u videu, a to u Srbiji nikad nigde ne cuh - grass fed meat. Kaze da je neverovatna razlika bila u iskoristenosti i da se mnogo manje mastio kad je jeo domace organsko meso.
To mi je za sad bas "nerealno" ali previse forsirano u USA i vise sad pricaju o domacoj hrani nego o whey...

--- Kraj citata ---

Pa evo imas samo MASLAC
ja kupujem u subotici
IRISH BUTTER form IRISH COW GRAS FEED

i veruj da je razlika nebo i zemlja...
ali jbg..to u radnjama NKADA NECE BITI jerbo mi znamo najbolje sta je dobro

--- Kraj citata ---
Mr.Big ga uzima od svercera nekih od preko, to u radnjama ne postoji. Zavidim vam...
Jedino mi je zao kad odem na pijacu i kao od seljaka uzimam, sav sretan a on rodjak kombijem dovozi teletinu i Nes kafu iz Bugarske i Milka cokoladu iz Rumunije...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Januar 27, 2019, 12:52:55 posle podne ---To za ličnu upotrebu maslac uzimaš ili...?

--- Kraj citata ---

da za sebe....

HGH:
Maslac i teletina <3

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju