Ostalo > Offtopic
The Rock
Luka Šćepanović:
--- Citat: noname12 Mart 08, 2019, 02:13:00 posle podne ---Ovaj komentar je Stevanu upucen bio, ali hvala ti sto si slozio samnom, iako si ti zeljan slave . :D
--- Kraj citata ---
Sa mnom se pise odvojeno. Prije nego odlucis da se pravis pametan i da kao rostiljas ostale, budes ironican, sarkastican itd. moras da se opismenis. ;)
noname12:
Ne moram 'se' opismenit nego moram opismenit. Pozdrav za tebe i Dwaynea.
Pirat:
izgleda da razlicito shvatamo pojam harizme , tj. sta to zapravo znaci :) tacnije svodi se sve to na stvar ukusa... Metju Mekonaki je los glumac i glumi u prosecnim filmovima, stoga su takvi i rezultati... Lebrona James svi pljuju zbog toga sto je opet ta polupana amerika htela novo MJ , pa kada se ispostavilo da ova sisica e zna da zavrsi u kljucnim trenucima utakmicu , jbg srusio se Snesko... Na stranu na njegov community rad, koji opet da imas tave ugovore sa Nike i NBA , nadasve smesno..jbg... al da na pravimo temu od ovoga... svako svoje vidjenje ima i sta voli .... i nemojte da se dzapate bezveze oko toga....
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: noname12 Mart 08, 2019, 02:06:44 posle podne ---Butthurted :D :D vidi, stvarno ne znam gdje sam ja to ikoga uvrijedio, ali eto... samo kazem da covjek ne izgleda toliko dobro, koliko se ljudi iscudjavaju
--- Kraj citata ---
Ma ne kazem ja za tebe da si butthurted niti bilo sta slicno.
Covek nije bodibilder, niti je ikada bio, ne vidim poentu zasto ga uopste poredis sa Sonom Rodenom itd, mada zapitaj se zasto ima toliko postovanje od strane svih vrhunskih bodildera, i zasto bas on dodeljuje sandow pobedniku.
Prosto ce uvek biti ljudi na internetu koji bi i Isusu Hristu da hoda sada zemljom nasli neke zamerke i pisali ruzno, takav je mentalitet ljudi 21. veka.
King_Filip87:
Metju Mekonahi los glumac? On je akarakterisan kao pretty boy I glumi u limunadama gde ne moze da iskaze svoj talenat. Da li si gledao neke drame sa njim? Seriju True Detective? Rock je previsok za bildera ...lepo gradjen ali porediti ga sa bilderima je u najmanju ruku smesno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju