Ostalo > Offtopic
Kafa
isus:
nesto slicno tvrdi i pero celik :D
isus:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 26, 2019, 07:53:06 pre podne ---Ja licno nisam popio kafu zadnjih bar 2 godine a i pre kad sam pio, pio sam jer oko mene svi piju pa ajde sto da ne.
A ne pijem ne zato sto mislim da ce mi da mi naskodi i bilo sta slicno nego prosto mi ne odgovara taj ukus kafe, ne volim nista gorko, a ako bih istresao gomilu secera koja je poenta.
Ali da je kofein dobar diuretik to se primecuje odmah.
--- Kraj citata ---
Pa neko sladilo? :P Pa neces je piti gorku, niti ces natrpati secera. Ali cak i da stavis 5-7 grama secera, to je opet zanemariva brojka, 20-30 kalorija
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: isus Oktobar 31, 2019, 12:41:53 pre podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 26, 2019, 07:53:06 pre podne ---Ja licno nisam popio kafu zadnjih bar 2 godine a i pre kad sam pio, pio sam jer oko mene svi piju pa ajde sto da ne.
A ne pijem ne zato sto mislim da ce mi da mi naskodi i bilo sta slicno nego prosto mi ne odgovara taj ukus kafe, ne volim nista gorko, a ako bih istresao gomilu secera koja je poenta.
Ali da je kofein dobar diuretik to se primecuje odmah.
--- Kraj citata ---
Pa neko sladilo? :P Pa neces je piti gorku, niti ces natrpati secera. Ali cak i da stavis 5-7 grama secera, to je opet zanemariva brojka, 20-30 kalorija
--- Kraj citata ---
Ne treba mi nikakvo sladilo niti 5-7 gr secera, prosto mi ne treba kafa. Funkcionisem sasvim normalno bez nje godinama.
Pirat:
kakvu kavu Stevdzo ? -Gorčju a ne mora :) hahahahaha
g0xy:
U zivotu nisam popio kafu,jer mi je ukus ogavan,a još ogavniji kada je zašećerena.
Neki navodno oči ne mogu da otvore bez nje,a neki isto ne mogu da funkcionišu bez pola kile masnog bureka ujutru.
Sve je ovo sviranje qrcu,tj dobar izgovor para vredi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju