Ostalo > Offtopic
Tekar terapija
Pirat:
e, to ti je nazalost samo zamaskiranje bola, to kortikosteroidi rade... jbg
Sniper 74:
Znam da maskiraju, odnosno ubijaju inflamaciju, ali ako radikalno ne opterećujem dalje taj deo trebalo bi da bude ok do sada sam ga čuvao, a obnovio sam povredu tako što sam u 4 seriji potisak sa čela radio sa 80 kg u 12 ponavljanja. Moglo je i više još 10 kg min ali bi verovatno i inflamacija bila veća bem li ga.
Pirat:
Pa problem je što ako neko uzme kortikosteroid, oštećenje je i dalje tu, i kada nastaviš opterećenje onda to dalje propada, problem u korenu kod lakta je najčešće slabost u podlaktici, tj disbalans... Radimo neke vežbe koje podlaktica ne može da isprati... Sigurno koristiš bandaz tako da ti to ne pričam koliko je vazno.. Probaj ruski pčelinji otrov kremu... Da prokrvis maksimalno tetive. Imaš u bilo kojoj apoteci ili zdravoj hrani.
Btw podsetio si me na jednog momka, mnogo je voleo tu vežbu, skoro svaki dan radio 110 kg, bilo je neverovatno da neko toliko diže iz tricepsa samo... Naravno na hemiji ali opet... Za tu vežbu... Još je on izvlačio iza glave... A dugačke ruke poluga... Hahaha car...
Sniper 74:
--- Citat: pirat Jul 06, 2019, 04:26:56 posle podne ---Pa problem je što ako neko uzme kortikosteroid, oštećenje je i dalje tu, i kada nastaviš opterećenje onda to dalje propada, problem u korenu kod lakta je najčešće slabost u podlaktici, tj disbalans... Radimo neke vežbe koje podlaktica ne može da isprati... Sigurno koristiš bandaz tako da ti to ne pričam koliko je vazno.. Probaj ruski pčelinji otrov kremu... Da prokrvis maksimalno tetive. Imaš u bilo kojoj apoteci ili zdravoj hrani.
Btw podsetio si me na jednog momka, mnogo je voleo tu vežbu, skoro svaki dan radio 110 kg, bilo je neverovatno da neko toliko diže iz tricepsa samo... Naravno na hemiji ali opet... Za tu vežbu... Još je on izvlačio iza glave... A dugačke ruke poluga... Hahaha car...
--- Kraj citata ---
da imam veliki disbalans kako u veličini tako i u snazi bicepsa i tricepsa, ostalo od power lifting treninga, bencha. Triceps koji inače dominira kod mene je x5 u odnosu na biceps. Inače supersetujem triceps/biceps pa izgleda smešno kad potisak sa čela radim sa 80-90 kg u po 12 ponavljanja a onda pređem na biceps pregib ravnom šipkom sa 30-40-50kg gde u zadnjim ponavljanjima bildujem gravitacuju. Naravno ovo mogu samo na emari.
Sniper 74:
Bandaž na žalost nikakav ne koristim....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju