Ostalo > Offtopic
Doktori
shonezmaj:
Ako nije bakterija onda mora da sam prolupao, nisam ni na kakvim supstancama, jedina mana su mi bili aas, alkohol i ostalo ništa.
Luka Šćepanović:
Jednostvano ne pominjes steroide. Nemas pojma o tome. Drugo sto je bitno je da nadjes doktora koji ce ti naci uzrok a ne da ti daje ljekove za suzbijanje simptoma. To ako nadjes nasao si pravog.
Stevan Čerubdžić:
Evo jedno pitanje za vas posto smatrate da su doktori bauci, jel po vama bolje da doktori dozvole zloupotrebu lekova zarad egoizma i prevelike doze narcizma? Da dodjes kod doktora i kazes da ja koristim 2 grama i on da ti kaze ma sta 2 grama pojacaj na 6. Jel bi vam onda doktori bili ok?
shonezmaj:
Stevane pričali smo i znaš kakav problem imam, tj. znaš šta me muči. Uzrok niko ne zna. Ali umoran sam od tog da mi pripisuju ovo steroidima nakon jebena 3 mjeseca agonije i svih mogućih urednih nalaza. 90% doktora me slalo kući bez pregleda nakon što su čuli šta sam uzimao. Nemoj mi reći da je to normalan doktor. Ja samo hoću da kad imam problem dobijem uzrok toga i onda ga zajednički uklonimo. Muka mi je od doktora tipa e zglob te boli zbog kreatina... Ono koji kurac druže.
shonezmaj:
Da ne zatrpavamo, nalaz bakterija, koji sam sam zahtijevao je bio pozitivan na bakteriju boreliju koju prenosi krpelj. I pošto za ime dragog boga on ponekad može biti lažno pozitivan, ja sad čekam do 15.10. jebeni termin kod neurologa da on to potvrdi i da neki tretman. Ugrožavam sebe a pogotovo druge vozeći u ovakvom stanju na posao i kući. Cijenim i poštujem doktore, bilo ih je par koji su rekli izvini nije u našem domenu to što imaš idi nekom drugom. A ove odbijače i pripisivače simptoma nabijem na onu stvar.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju