Ostalo > Offtopic

Doktori

<< < (6/8) > >>

Pirat:
moras danas traziti dobrog doktora, imas dosta onih koji ne razmisljaju out of the box, zatucanost u razmisljanjima sto kaze Pedja, sto u nekim slucajevima dijagnostike je jako opasno, imas one koji stvarno nemaju pojma,jer diplome se u Srbiji kupuju, takodje nasa nacija je sklona prepisivanju i hvatanju precica na fakultetima ... imas zaposlavanja preko veza... sa te strane jako dobro razumem sumnju u tu struku...i moras se samoedukovati do neke mere i razmisljati kod koga ces i kako za odredjeni problem, Jer vecina njih ne bi trebalo uopste da se bave tim poslom. A zasticeni su ko bele mecke... Mojoj zeni na 1000000 (milion) eserihija u mokraci on kaze nije to nista, to je standardno kod zenskog pola infekcija... i ja naravno onda kreni googlaj , citaj jebavaj se sa literaturama. pa kod jednog privatnika , pa ko drugog, jedna kura antibiotika, druga... pa koji cajevi koja sranja... suplementi... jer to bre traje mesecima borba protiv toga i eto , da je to otislo kojim slucajem na bubrege... sta ti ostaje... pa da odes da ga polomis samo...

Stevan Čerubdžić:
Tu se u potpunosti slazem, ujak moj je muku pretrpeo od Sombora do Kamenice 4 meseca ukupno zbog losih dijagnoza, preko nesposobnosti do prosto nezainteresovanja.
Pa je nakon toga jos mesec dana morao dodatno da lezi u Somboru jer nisu kad je trebalo napisali otpusnu listu. Kazu propust se desio.

Pirat:
pa jbg danas je tako ... zasta god pa i za zdravlje , ne mozes nista na slepo i bez neke doze rezerve...

shonezmaj:
Eto ja se trpam paroxetinom jer navodno imam strah i napade panike. Zamislite imam strah a ipak radim, vozim auto, treniram, izlazim. Na kraju cu i stvarno da prolupam jer niko nece da se potrudi da rijesi problem.

Pirat:
jel i dalje imas probleme kada pijes paroxetin?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju