Ostalo > Offtopic

STEROIDNI BISERI

<< < (7/16) > >>

gaši_1:
najverovatnije cu ga poslusati, u videu je receno sve, no za pitanja/tvrdnje/principe kemijanja uvek trazim jos neka misljenja opcije ili demantiranja uz obrazlozenja od kojih svi citaoci i sudionici mogu nauciti, dobra stvar kod cele ove price oko nabildavanja je sto nikad u pojedinom cimbeniku metodologije uspeha (trening, hrana, kemija, odmor, suplementacija) ne znas sve i uvek mozes jos nesto nauciti ili promeniti pristup i napredovati

rich piana iako pokojni ostao je car od kojeg se moze jako toga nauciti, a pokojni je zbog zadnje steroidne kure kojim je zaista prevazisao (ne)zdravu granicu, sa 45 godina na vec ovako nabildano telo nabio jos 15kg, ipak previse je bilo za srce...

da ti sada kazem da sam upravo od rich piane cuo za FEEDER WORKOUTS (potrazi na youtubu, poslusaj, primeni) i njima znacajno nabildovao ruke u 3 meseca, neces mi verovati? ili sve sto dolazi od rich piane automatski u glavi indeksiras pod "gluposti"?

Luka Šćepanović:
Moj zadnji odg.

Na forumu sam skoro godinu dana. Trenutno sam u najboljoj formi zivota na samo 500 mg testa nedeljno. Bolje izgledam sad nego sto sam prije sa svim ostalim steroidima zbog stvari koje sam odje naucio. Pusti se youtuba i gluposti. Citaj forum sredi prehranu i ostalo i gledaj kako se mijenjas u ogledalu iz dana u dan. Ne trpaj se bespotrebnom hemijom kad postoji nacin da izgledas brutalno i sacuvas zdravlje.

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: pirat  Oktobar 11, 2019, 11:53:00 posle podne ---Ovo treba screenshotovati i staviti pod temu biseri, da ljudi ne postavljaju ovakva pitanja...

--- Kraj citata ---
Ide.
i to caps on lock ce biti upaljen sve vreme :D :D

Stevan Čerubdžić:
Ovde od sada stavljamo stvari koje su za brisanje ali bilo bi steta da ne ostane negde zabelezeno.
U sustini sve sto ovde budete videli raditei suportno od doticnih persona i zlatni ste.
Quotovane poruke,screenshotove itd, posto je prvi slucaj bio malo obimnijeg sadrzaja morao sam da prebacim sve poruke zajedno ali od dalje cemo lako.

Smile86:
Napisao je u jednoj objavi na fejsbuku Sasa Draskovic..
Ako nisi sposoban izgledati kao bodybuilder na 500mg testa,nece ti pomoc ni sva hemija koja ti padne pod ruku.😀

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju