Ostalo > Offtopic
Nixa kiropraktičar
Bolo Yeung:
Kad smo vec kod kiropraktike evo jednog interesantnog nacina lecenja. :o
https://www.youtube.com/watch?v=6KwujHTJEaw
Oak:
Niksa je Milan Tarot bodibildinga, a ova nije dosla na kiropraktiku nego na KUROpraktiku.
pseudomonas:
Ja sam juče na jednom YT kanalu slučajno saznao da je dotični bio godinu dana na testu.Inače,Miloš Stojanović(THE GYM HELL) ga je pominjao.I sad Niksica više neće da se bavi bb.Navodno ga smorilo sve...Dokaz da hemija nije za komleksaše i psihički labilne.Da mi je samo znati odakle mu ideja da godinu dana bude na hemiji.
Kiroprakičar kod koga sam ja bio je imao diplomu, 5 godina su trajale studije.Ne sumnjam da Niksa isto ima diplomu, kao i da je studirao.Samo, kao što kaže Oak, izgleda da je studirao kuropraktiku.
Pirat:
ne postoji kiropraktika kao akreditovano studiranje, to je sve alternativna medicina i nema veze sa pravom medicinom i studijama, daleko od toga da to traje 5 godina... to su uglavnom privatne ustanove, centri sa programskim grupama, kao sto je i onaj Miroljub degenerik, to pootvarao sirom Srbije. Nixa je na hemiji i mnogo pre nego sto je to ozvanicio, a o tome o kom iskompleksiranom mentolu se radi, svedoci cinjenica da je lazirao saobracajku, umesto toga isao u Jermeniju da produzava NOGE, kako bi bio visi tj dobio koji cm a mislim da mogu od 5-8 cm da dodaju ako ne i vise jer kost se lako regenerise i pravi kaluse... kompleksi su jednostavno cudo sta nateraju coveka da radi... a jos vece cudo je kako se na ta sranja zaradjuje novac. A zaradjuje na balavim klincima, s kojima roditelji nisu seli da popricaju neke stvari... i udele koji samar, kada se takvo sranje i lozenje unese u kucu.
Luka Šćepanović:
A ono ne radi se o tome sto je produzio noge. I ja bih volio da sam visociji da se ne lazemo. Ali pricat da si imao udes, pa onda slikat kolica sa opisima "doktori su rekli da me ovo ceka do kraja zivota" i tako to... ozbiljni znaci nekog tezeg poremecaja licnosti.
Doduse ja sam shvatio jos odavno kakva je on osoba kad je poceo d pljuje Angelova, Ulissesa, CT Fletchera i ostale. Tu se vec moglo vidjet kolika zavist i ljubomora izlaze iz tog covjeka. A cim je neko zavidan to znaci da ima mali milion unutrasnjih problema, konflikta i nesigurnosti.
Al ovo sto Pirat kaze, on je nasao nacin da zaradi pare na djeci koja ocigledno nisu odvojila vrijeme da nauce djecu da misle svojom glavom pa su odlucila da slijepo prate ovog bolesnika..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju