Ostalo > Offtopic
Baka prase
Pirat:
upravo tako, kada i ti budes u zivotu naletao na prasice od kojih ti zavisi sutra dinar, a oni su tu gde jesu po sistemu polupanog zapada, ili nekom drugom koji omogucava govnima da isplivavaju, onda ces se i ti poistovetiti mojim misljenjem. TO nisu gluposti nenene, gluposti su ovo sto pola vas ovde,makar citajuci forum gledano, trenutno prolazite, a to je sto vas sponzoruse ostavljaju i dal cete nabaciti koji misic d aim se trenutno svidite... koja ce kola da vam mame i tate kupe da ih potrpate u ista ili u koji cete restoran da ih izvedete da se selfaju pa kace na instachu...i onda kada vas sutnu ili pobudale onda udrite po zenskom rodu kako je sranje i zlo... e pa vidite bratici, to je sve deo pokvarenog sistema u kome zivite, i gde je sve postalo naopako, to se zove kolektivno poremecen sistem vrednosti... a skovano je u maniru da se osnovna jedinica gradje i funkcije nekog drustva unisti a to je porodica, gde ti ne dobijas platu po zasluzi u intelektualno obrazovnom sistemu i radu, nego po tome koga poznajes, ko ti je babo, i koliko umes dobro da ulazis u dupe nekome, a toga (izmisljenih pozicija i zanimanja ima svugde i vrlo dobro se mesaju sa cvrstom materijom i koce progres) i nije samo pitanje drzavnog ili privatnog sektora... ali da ne pricam dalje o tome, ne znam koji sam uopste i procitao da vidim sta ima u ovoj temi o svinjskoj glavi... samo me asocira na lose stvari... i zasto one perzistiraju...tako da ne bih ja vise o prasicima, osim ako nisu na raznju sa nekim spricerom ili pivom...:P
LazarPopovic:
--- Citat: pirat Mart 01, 2020, 10:32:33 pre podne ---upravo tako, kada i ti budes u zivotu naletao na prasice od kojih ti zavisi sutra dinar, a oni su tu gde jesu po sistemu polupanog zapada, ili nekom drugom koji omogucava govnima da isplivavaju, onda ces se i ti poistovetiti mojim misljenjem. TO nisu gluposti nenene, gluposti su ovo sto pola vas ovde,makar citajuci forum gledano, trenutno prolazite, a to je sto vas sponzoruse ostavljaju i dal cete nabaciti koji misic d aim se trenutno svidite... koja ce kola da vam mame i tate kupe da ih potrpate u ista ili u koji cete restoran da ih izvedete da se selfaju pa kace na instachu...i onda kada vas sutnu ili pobudale onda udrite po zenskom rodu kako je sranje i zlo... e pa vidite bratici, to je sve deo pokvarenog sistema u kome zivite, i gde je sve postalo naopako, to se zove kolektivno poremecen sistem vrednosti... a skovano je u maniru da se osnovna jedinica gradje i funkcije nekog drustva unisti a to je porodica, gde ti ne dobijas platu po zasluzi u intelektualno obrazovnom sistemu i radu, nego po tome koga poznajes, ko ti je babo, i koliko umes dobro da ulazis u dupe nekome, a toga (izmisljenih pozicija i zanimanja ima svugde i vrlo dobro se mesaju sa cvrstom materijom i koce progres) i nije samo pitanje drzavnog ili privatnog sektora... ali da ne pricam dalje o tome, ne znam koji sam uopste i procitao da vidim sta ima u ovoj temi o svinjskoj glavi... samo me asocira na lose stvari... i zasto one perzistiraju...tako da ne bih ja vise o prasicima, osim ako nisu na raznju sa nekim spricerom ili pivom...:P
--- Kraj citata ---
Ko je ovdje rekao da podrzava ista od toga sto ti pricas?
Ti si izgleda skupljao nesto u sebe i sad izdusujes na narod odje bzv jer niko kolko mi se cini nije rekao e super je to sto on ili slicni njemu rade...
Pirat:
rekao je! pazljivo procitaj ako ti se gubi vreme u konverzaciji pa ces videti, necu ti sigurno citirati svaku recenicu posebno.. i ne uvlacite me nazad u to sranje, da ima ignore offtopic button odavno bih ga aktivirao
LazarPopovic:
--- Citat: pirat Mart 01, 2020, 11:22:15 pre podne ---rekao je! pazljivo procitaj ako ti se gubi vreme u konverzaciji pa ces videti, necu ti sigurno citirati svaku recenicu posebno.. i ne uvlacite me nazad u to sranje, da ima ignore offtopic button odavno bih ga aktivirao
--- Kraj citata ---
Rekao je momak da Baka ima svojih dobrih strana sto i jeste donekle. Generalno je to sve lose ali 100 procentno nije.
Niko tebe ne uvlaci nego konstantno kao da gledas dje ces da nesto popljujes,ponizis ili kritikujes i ne kapiras sto ti znaci sve to. Svi znamo da to ne valja al ti opet guras pricu da ostali pricaju da je dobro
Necu te vise smarati
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: LazarPopovic Mart 01, 2020, 11:29:21 pre podne ---
--- Citat: pirat Mart 01, 2020, 11:22:15 pre podne ---rekao je! pazljivo procitaj ako ti se gubi vreme u konverzaciji pa ces videti, necu ti sigurno citirati svaku recenicu posebno.. i ne uvlacite me nazad u to sranje, da ima ignore offtopic button odavno bih ga aktivirao
--- Kraj citata ---
Rekao je momak da Baka ima svojih dobrih strana sto i jeste donekle. Generalno je to sve lose ali 100 procentno nije.
Niko tebe ne uvlaci nego konstantno kao da gledas dje ces da nesto popljujes,ponizis ili kritikujes i ne kapiras sto ti znaci sve to. Svi znamo da to ne valja al ti opet guras pricu da ostali pricaju da je dobro
Necu te vise smarati
--- Kraj citata ---
Ako mislite na dobre strane ovaj video gde poklanja novac na ulici, to je uradjeno s namerom da se privuce jos vise gledalaca, pratilaca, klasicno manipulisanje sirokom masom, al eto vi mislite da je to neko dobro delo ili sta vec, dakle ocigledno je da uspeva.
Ne treba nama tv ukuci i pink televizija, treba nam telefon za dinar na ugovor, koji ima internet i ima da gori jutjub.
Nije problem baka prase problem je sto 90% omladine(mladje od 10 godina pa sve do 20 itd) razmislja "hocu da budem kao on i slicni" i onda se umesto da se slusa na casovima, uci itd bezi sa casova da bi se snimale gluposti telefonom itd.
I onda dodjes za nekih 20, 30 godina, a u drzavi imas 2 doktora, 2 poljoprivrednika, 2 zanatska majsotra itd i imas 3 miliona baka prasica koji znaju da upale telefon i kameru i da uploaduju snimak.
I zamisli treba da operises nesto na telu, jbg zovi baku praseta koga si toliko cenio pa ga pitaj da ti preporuci doktora u zemlji gde svi hoce da budu kao on.
Jel razumete sad sta znaci uticaj na mladje generacije...
A ovo sto me vise zanima je da li ce onaj postavljac teme jednom u zivotu postaviti neku normalnu temu a ne samo ovakve budalastine???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju