Ostalo > Offtopic
Baka prase
Bolo Yeung:
--- Citat: Luka Šćepanović Februar 27, 2020, 01:31:04 posle podne ---Ima on i svojih dobrih strana i dosta stvari koje mogu da posluze kao primjer al djeci je zanimljivije da ga slusaju kad psuje i napusava ostale.
Al opet cemu tolika prica ko je sve uzor djeci? Zasto ti isti roditelji koji njega pljuju nisu uzor svojoj djeci? Zasto ti isti roditelji ne pokazu djeci te famozne prave vrijednosti? A da. Mama i tata rade za platu pa su umorni..
--- Kraj citata ---
--- Citat: pirat Februar 27, 2020, 03:31:56 posle podne ---
nisu mama i tata krivi uvek, kriv je sistem, onaj isti koji je dozvolio da prasici, svinje, goveda i ostala stoka prosperiraju i budu u medijima, i NE to nema nikavih dobrih strana... zato sto ti ili neko drugi kao ti , mislis da je to parcijalno ili delimicno ok, zato se takve manifestacije i pojavljuju i egzistiraju
--- Kraj citata ---
Pogedaj ove klipove pa posle toga proceni da li ima i dobrih strana i da li neke njegove izjave i postupci mogu pozitivno da utiču na decu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Xh_T8ayVGA
https://www.youtube.com/watch?v=PwPkrCEycXA
https://www.youtube.com/watch?v=KuyQowVvfOk&t=612s
Luka Šćepanović:
Ima i klip dje donira momku pare za operaciju ociju jer je poceo da gubi vid. Ma glupo je pricati svakako. Ne vjerujem ni da on prica o nama sigurno. :D
Pirat:
vi ne shvatate da mene taj moron kao licnost ne zanima, i da mi se jebe za njegovu egzistenciju, mene nervira ovo jebeno drustvo i sistem koji je podredjen debilima, baka prase, parovi , rijaliti, pevaljke itd i sva ostala sranja o kojima se prica, to kod mene ide u isti kos, pod djubre ovog drustva, koje je koncipirano tako da retardi prosperiraju i sto je jos gore, predstavljaju se u medijima deci kao elita drustva da im jebem mater bolesnu... dovoljno je samo da se poseres po svim mogucim etickim i moralnim vrednostima i da te nije blam. Necu uopste vise da razglabam o takvim formama zivota, to sto je on vama idol , to je vas problem i kratak spoj u glavi, malo procitanih knjiga, bez ikakve edukacije i sposobnosti pre svega intelektualne da pojmite neke osnovne premise logickog razmisljanja... i opet ZABOLE ME KURAC, i za vas i vase misljenje iz navedenih razloga... ako ste tako pametni u otvorite svoje yt kanale i vozite mercedese, bmwove , zaradjujte ne 70 nego 70000000000000000 , zelim vam sve najbolje , ali sa mnom pice necete piti i sto dalje samo...
Luka Šćepanović:
Odje je najveci problem sto je on prosperirao ocigledno. Da nije niko ga ne bi ni pominjao.
A to pice cemo nekako prezalit. :D
LazarPopovic:
--- Citat: pirat Mart 01, 2020, 12:24:20 pre podne ---vi ne shvatate da mene taj moron kao licnost ne zanima, i da mi se jebe za njegovu egzistenciju, mene nervira ovo jebeno drustvo i sistem koji je podredjen debilima, baka prase, parovi , rijaliti, pevaljke itd i sva ostala sranja o kojima se prica, to kod mene ide u isti kos, pod djubre ovog drustva, koje je koncipirano tako da retardi prosperiraju i sto je jos gore, predstavljaju se u medijima deci kao elita drustva da im jebem mater bolesnu... dovoljno je samo da se poseres po svim mogucim etickim i moralnim vrednostima i da te nije blam. Necu uopste vise da razglabam o takvim formama zivota, to sto je on vama idol , to je vas problem i kratak spoj u glavi, malo procitanih knjiga, bez ikakve edukacije i sposobnosti pre svega intelektualne da pojmite neke osnovne premise logickog razmisljanja... i opet ZABOLE ME KURAC, i za vas i vase misljenje iz navedenih razloga... ako ste tako pametni u otvorite svoje yt kanale i vozite mercedese, bmwove , zaradjujte ne 70 nego 70000000000000000 , zelim vam sve najbolje , ali sa mnom pice necete piti i sto dalje samo...
--- Kraj citata ---
Kako je brata ubilo nesto u glavu,iznervira se cojek zbog gluposti ka da nece 😂
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju