Ostalo > Offtopic

Baka prase

<< < (3/7) > >>

Pirat:

--- Citat --- A da. Mama i tata rade za platu pa su umorni.
--- Kraj citata ---

nisu mama i tata krivi uvek, kriv je sistem, onaj isti koji je dozvolio da prasici, svinje, goveda i ostala stoka prosperiraju i budu u medijima, i NE to nema nikavih dobrih strana... zato sto ti ili neko drugi kao ti , mislis da je to parcijalno ili delimicno ok, zato se takve manifestacije i pojavljuju i egzistiraju

Luka Šćepanović:
Svako je vrijeme imalo svog Prasca. Nista nije moja generacija bila manje izložena tim uticajima pa evo nemam nikakva devijantna ponašanja niti sam štetan za okolinu. Al ja kad mi je palo na pamet da uradim neku glupost imao sam roditelje da mi kazu zasto to ne valja. Nisu mi govorili eo ti tablet pa se zabavi.

A sto se tice njegovog uspjeha zasluzeno je prosperirao. Pravi odlicne poslovne poteze i okrece ozbiljan kes. Ima svoju igraonicu, sad ima svoju proizvodnju majici cini mi se od cije je prve linije zaradio 70 000 eura u prvom satu od kad su pustene u prodaju.
Na svaki lajv dje strimuje kako igra LoL uzme oko 300 400 eura za 2 sata.
Momak ocigledno zna kako se zaradjuju pare. Iskreno vise bih volio da sam "budala" kao on nego "normalan" kao vecina koji mjesec dana rade kao konji da zarade to sto on zaradi za dva sata snimanja igrice koju igra.

Pirat:
:) extra !

Luka Šćepanović:
Naravno. Da bog da imao jos toliko.  ;) ;)

Pirat:
:) tako je!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju