Ostalo > Offtopic

Baka prase

<< < (2/7) > >>

Luka Šćepanović:
Ima on i svojih dobrih strana i dosta stvari koje mogu da posluze kao primjer al djeci je zanimljivije da ga slusaju kad psuje i napusava ostale.

Al opet cemu tolika prica ko je sve uzor djeci? Zasto ti isti roditelji koji njega pljuju nisu uzor svojoj djeci? Zasto ti isti roditelji ne pokazu djeci te famozne prave vrijednosti? A da. Mama i tata rade za platu pa su umorni. Evo ti tablet pa gledaj youtube a mi moramo da spavamo sine. I onda pljuju Baku prase jer im je dijete nevaspitano.

Dolazi se do toga da znaci roditelji vaspitanje svoje djece prepustaju internetu i onda krive neke tamo virtuelne likove za neuspjeh koji je licno njihov.

Ee da i naravno. Mama i tata uvece kad odmore od posla upale Zadrugu da vide sta ima.... Al Baka im nagrdi djecu..

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---a mi moramo da spavamo sine.
--- Kraj citata ---

nop
mama ide kod "prijateljice" na kafu (svraca u kiosk po kondome)
dok tata, jedva ceka da mama od kod drugarice na kafu, da bi on mogao da od do ortaka da gledaju "fucu". tom "ortaku" obecava svaki put da ce da se razvede i da mu je dosta svega..kada se vrate kuci...svi zadovoljni..

Pirat:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 27, 2020, 02:00:37 posle podne ---
--- Citat ---a mi moramo da spavamo sine.
--- Kraj citata ---

nop
mama ide kod "prijateljice" na kafu (svraca u kiosk po kondome)
dok tata, jedva ceka da mama od kod drugarice na kafu, da bi on mogao da od do ortaka da gledaju "fucu". tom "ortaku" obecava svaki put da ce da se razvede i da mu je dosta svega..kada se vrate kuci...svi zadovoljni..

--- Kraj citata ---

verovali ili ne udruzenje psihologa svetsko, sta vec itd, podrzava to sranje, tacnije prevara je opravdana ukoliko ce to da osvezi brak vezu itd ...

Pedja_Petrovic:

--- Citat --- udruzenje psihologa
--- Kraj citata ---

tacnno
a predsnik i svi clanoci udruznja su gejevi

Pirat:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 27, 2020, 02:49:23 posle podne ---
--- Citat --- udruzenje psihologa
--- Kraj citata ---

tacnno
a predsnik i svi clanoci udruznja su gejevi

--- Kraj citata ---

da su samo gejevi... sto kaze onaj vic, nisi ti bolan Haso gej , nego obicna pedrcina...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju