Ostalo > Offtopic
MILOS SARCEV INSTGRAM LIVE
Pedja_Petrovic:
LIVE sa @milossarcev THE MIND‼️
-
Live počinje u Subotu u 18:00h na @ogistra_shop.suplementi profilu
Potrudićemo se da odgovorimo na sva pitanja koja ste nam poslali
Miloš Šarčev je legenda ovog sporta koja je otavila zaista veliki pečat u istoriji #bodybuilding Jedan od naših najpoznatijih BB,a sada imate jedinstvenu priliku da u veoma kratkom vremenskom periodu naučite nešto što vas ni jedna diploma ne može naučiti
LIVE 18:00h
Subota
klaun8:
alarm se stavlja,da se ne zaboravi slucajno :)
svaka cast pedja na livu opet :)
ovaj zadnji milosov live s maurom je bio oke,ali premalo je bilo vezano za bb...a mozda vise bilo vezano za RL itd..
ne sumnjam da ce s tobom biti puno interesantnije,kao sto je do sad bilo :D
vidi se da se milos ne suspreze govorit o nicemu,bas je onako,bez dlake na jeziku.. a mislim da ne postoji na ovim prostorima niko bolji od tebe da izvuce iz njega svima nama sto je vise moguce od njega :D
bojanh66:
Nevezano za temu.
Da li je Mauro Italijan ili iz neke ex-Yu zemlje ?
Ucinilo mi se u jednom videu sa Petrom Klancirom da je pricao nas jezik, ali je muzika bila suvise glasna pa se nije moglo najbolje cuti.
pseudomonas:
Toliko radi na ovim prostorima da je naučio jezik.I sa Maksimom Trzinom je radio.Pedja zna bolje da li još uvek rade.
klaun8:
pedja,ja bi ako uspijes ovo procitati prije.. da ga pitas,sto bi mjenjao u treningu,suplimentaciji il cemu da moze vratiti vrijeme sad unazad, a tice se ruku...s obzirom da je rekeo da ju skoro umro od sintola itd..
sta bi s ovim znanjem drugacije radio da poboljsa ruke...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju