Ostalo > Offtopic

MILOS SARCEV INSTGRAM LIVE

<< < (2/13) > >>

Pirat:
Buraz, covek je bio u takmicarskom sportu , nije da on nije znao ni tada sta treba raditi... nego je bilo  pitanje konkurencije, i Flex je u sebe prckao sinthol, pa su ga smatrali bogom danom genetikom :), Milos samo nije imao srece... realno pitanje kako poboljsati partiju je na mestu, samo je glupo da mu spominjes sinthol...

klaun8:

--- Citat: pirat  April 04, 2020, 12:22:47 posle podne ---Buraz, covek je bio u takmicarskom sportu , nije da on nije znao ni tada sta treba raditi... nego je bilo  pitanje konkurencije, i Flex je u sebe prckao sinthol, pa su ga smatrali bogom danom genetikom :), Milos samo nije imao srece... realno pitanje kako poboljsati partiju je na mestu, samo je glupo da mu spominjes sinthol...

--- Kraj citata ---

pa sad je neki dan u interviju pricao otvoreno o tome..a pricao je u tome i u balkaninfo.. mislim da on to voli spomenuti,a ne da ga se ne pita..jer imam dojam da je bas dobronamjeran,covijek veli gdje je pogrijesio,da drugi ne pogrijesi..sve otvoreno veli..

nikad nije na pitanje rekeo: " e cuj,to je tajna,to se placa"...a to vecina radi .. ;)

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: klaun8  April 04, 2020, 03:09:24 posle podne ---
--- Citat: pirat  April 04, 2020, 12:22:47 posle podne ---Buraz, covek je bio u takmicarskom sportu , nije da on nije znao ni tada sta treba raditi... nego je bilo  pitanje konkurencije, i Flex je u sebe prckao sinthol, pa su ga smatrali bogom danom genetikom :), Milos samo nije imao srece... realno pitanje kako poboljsati partiju je na mestu, samo je glupo da mu spominjes sinthol...

--- Kraj citata ---

pa sad je neki dan u interviju pricao otvoreno o tome..a pricao je u tome i u balkaninfo.. mislim da on to voli spomenuti,a ne da ga se ne pita..jer imam dojam da je bas dobronamjeran,covijek veli gdje je pogrijesio,da drugi ne pogrijesi..sve otvoreno veli..

nikad nije na pitanje rekeo: " e cuj,to je tajna,to se placa"...a to vecina radi .. ;)

--- Kraj citata ---
o tome se ne prica ne zato sto se naplacuje, niko ti nece platiti da mu kazes da si koristio lekove i sintol itd..
naravno da se koristi u pro bb sportu, pa koriste sintol i u bodi klasiku, onaj momak plavi Bumstead tako nekako, dodje sa duplo vecim ramenima na binu nego sto su mu bila dan ranije, al to svakako nije tema.
Problem je u tome sto su ljudi ovde ovce i vole da kopiraju.
Bio je slucaj sa hcgom i jos nekim lekovima u toj emisiji na balkan info gde su ljudi masovno kopirali sta je Milos rekao da je radio on licno.
Znaci ljudi od 80kilograma koji ne znaju ni da treniraju 50% pravilno, kopiraju upotrebu lekova koje je koristio covek koji se takmicio u open kategoriji na najboljem takmicenju u ovom sportu.
ako se i bude pricalo o ovakvim temama apsulutno se mora vise puta napomenuti da se to ne odnosi na 99% ljudi i da uopste ne treba da razmatraju o tome, mada bojim se i da je to uzaludno jer kako kazem ljudi su ovde opasne ovce, i veoma lenji radnici i misle da ce to sto su odgledali jedan jutjub video da im resi sve njihove probleme loseg rada i nemara.
Sta hocu da kazem, hocu da kazem da kad budete gledali vise paznje obratite na to sta bude covek rekao o tome kako je trenirao, kako se hranio, te stvari mogu da vam koriste a ne da trazite od pedje da ga smara da prica o koricenju lekova jer to se vas ne tice ni 1% ne zato sto je to tabu tema ili slicne gluposti koje mislite nego zato sto necete biti na tom nivou nikad pa ni blizu da vas zanima kako Milos koristi gh ili koliko je trenbolon acetata vozio

Pirat:
@Klaun8,
ne kapiras, nije on brizgao sintol kako si ti opisao zato sto nije znao da napravi misic kralju, covek je bio Mr.Universe, o cemu ti pricas... nego zato sto bi od sudija dobio bolji plasman , s obzirom da su mu ruke slabija partija, i da to je genetski, i tu nista ne mozes da uradis mnogo... takodje ovo sto je Steve rekao je 100 % tacno... taj balkan info su mnogi pogresno shvatili... To sto je Misko tamo rekao radi gledanosti to je maltene abeceda, to svaka budala zna, a vi ste se svi primili ko majmuni i uzeli to zdravo za gotovo i pod obavezno... covek je pricao uopsteno sta se sve koristi u bb za ime boga...

edit

ali eto jedno pitanje koje mozes da mu postavis da ima nekog smisla je, koliko zaista danas moze da se ide protiv genetike, koliko su pomerene te granice i koliko mozemo da uticemo na formu i oblike, ako uopste i mozemo... mada je i to po meni suvisno pitanje, jer ne znam koliko ce to bilo kome da koristi... Slazem se sa Stevom, najbolje bi bilo da se pitanja vasa odnose na ratio proteina, uh , masti, koliko cega u kom periodu, suplementacija i tako neki konkretluk gde bi vama koristili odgovori, a ne neka kafanska pitanja radi zabave samo...

klaun8:

--- Citat: pirat  April 04, 2020, 03:33:34 posle podne ---@Klaun8,
ne kapiras, nije on brizgao sintol kako si ti opisao zato sto nije znao da napravi misic kralju, covek je bio Mr.Universe, o cemu ti pricas... nego zato sto bi od sudija dobio bolji plasman , s obzirom da su mu ruke slabija partija, i da to je genetski, i tu nista ne mozes da uradis mnogo... takodje ovo sto je Steve rekao je 100 % tacno... taj balkan info su mnogi pogresno shvatili... To sto je Misko tamo rekao radi gledanosti to je maltene abeceda, to svaka budala zna, a vi ste se svi primili ko majmuni i uzeli to zdravo za gotovo i pod obavezno... covek je pricao uopsteno sta se sve koristi u bb za ime boga...

edit

ali eto jedno pitanje koje mozes da mu postavis da ima nekog smisla je, koliko zaista danas moze da se ide protiv genetike, koliko su pomerene te granice i koliko mozemo da uticemo na formu i oblike, ako uopste i mozemo... mada je i to po meni suvisno pitanje, jer ne znam koliko ce to bilo kome da koristi... Slazem se sa Stevom, najbolje bi bilo da se pitanja vasa odnose na ratio proteina, uh , masti, koliko cega u kom periodu, suplementacija i tako neki konkretluk gde bi vama koristili odgovori, a ne neka kafanska pitanja radi zabave samo...

--- Kraj citata ---

pricas kontradiktorno...on je ubrizgao sintol da popravi ruke,zbog sudija da bude bolji plasman... naravno da je ubrizgao sintol,jer je mislio da bude veci misic itd..neznam o cemu ti..

al totalno nebitno,primili ste se kemije,koje nisam spominjao nigdje.. imam osjecaj da se ceka samo da neko to spomene,pa da neko skoci i pocne kako to mozes itd..

opce nebitno,ja sam mislio da ako se to njega pita..da bude odgovor tipa..bio sam cijelu godinu u formi,najvise natjecanja je imao od svih..kolko se sjecam..

mozda bi njegov odgovor bio,mozda sam morao smanjiti najtecanja,pa vise na masi poraditi..mozda sam morao cesce..mozda manje..neznam..na to sam apelairao,na trening..njegov intra suplimentaciju koju zagovara  pojacati il sta..neznam..nisam ocekivao da nam pise kolko trena je vozio..kolko test,kolko sta ja znam cega..

fkt neznam sta sam krivo pitao,ali znam da se voli odmah zacepiti,nemoj nit slucajno pomisljati nest napisati za kemiju..a ni nisam napisao..neznam sta ste me napali,i na temelju cega...   :o :o :o

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju