Ostalo > Offtopic
MILOS SARCEV INSTGRAM LIVE
Pirat:
ljudi to metar i po je napisao pseudomonass, ne ja...
--- Citat ---napisao ali znamo jbg kad se takmicio sarcev
--- Kraj citata ---
svakako, nego procitaj sta si napisao... ko, sta, gde, kada, malo pismenosti nije na odmet...
--- Citat ---I meni je nejasno zašto radi oporavak uopšte a planira se takmičiti tolike godine, kao da sa 50 neće biti na testosteronu.
--- Kraj citata ---
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pseudomonas April 15, 2020, 09:20:03 posle podne ---Meni jedna stvar nije jasna, ili ga nisam dobro razumeo. Zar ne bi trebalo da bude oporavak isto koliko i ciklus? Pa čak i duže.Ovako ispadne 3 meseca ciklus, metar i po oporavak i možeš opet na kuru.
--- Kraj citata ---
nekoliko puta sam citao sta si napisao
Pokusati cu da ti dog, ako sam shvatio.
Druze,
covek je rekao da ako neko HOCE da se skine sa kure, onda treba uraditi onako kako je on naveo (hcg, doze, clom i ostala ortopedksa pomgala) , naglasvam AKO.
Inace i npr kod nekoh verzija kura se HCG koristi i tokom cele kure, kako bi se koliko/toliko leyding celije odrzale u finkciji i sacuvale za KASNIJE
pseudomonas:
Dobro, to ako se skida s kure, takva i takva procedura.Moje pitanje je:Radiš kuru koja traje 3 meseca, oporavak bi trebalo da bude isto toliko, a poželjno i duže, pa onda ponovo ideš ciklus.Ovo kako je Miloš rekao, a to je isto rekao i na Balkan Infu, ispadne da je opravak u trajanju duplo kraći od kure.Dakle, 3 meseca kura-1,5 meseca oporavak i posle opet možeš na kuru.
Ja sam 100 posto siguran da je na ovom forumu savet za oporavak prva opcija.Svatam da je to individualno da će neko brže ili kraće da se oporavi, da zavisi od mnogo faktora itd...Ali, ipak neko generalno pravilo valjda postoji?
Stevan Čerubdžić:
Zavisi od osobe. Ako pogledas realno 2 nedelje posle ciklusa kreces oporavak koji traje oko 4 nedelje, to je mesec i po.
Opet kazem, zavisi od osobe, dal planiras vise ciklusa tokom godine itd. Ciklus nije zapisan u kamenu, postoje pravila al imavdosta toga sto zavisi od osobe do osobe
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pseudomonas April 16, 2020, 02:01:48 posle podne ---Dobro, to ako se skida s kure, takva i takva procedura.Moje pitanje je:Radiš kuru koja traje 3 meseca, oporavak bi trebalo da bude isto toliko, a poželjno i duže, pa onda ponovo ideš ciklus.Ovo kako je Miloš rekao, a to je isto rekao i na Balkan Infu, ispadne da je opravak u trajanju duplo kraći od kure.Dakle, 3 meseca kura-1,5 meseca oporavak i posle opet možeš na kuru.
Ja sam 100 posto siguran da je na ovom forumu savet za oporavak prva opcija.Svatam da je to individualno da će neko brže ili kraće da se oporavi, da zavisi od mnogo faktora itd...Ali, ipak neko generalno pravilo valjda postoji?
--- Kraj citata ---
druze opet nisi procitao sta sam napisao jbg
da. OPRAVAK treba da traje onoliko koliko i KURA
ali koji i kakav opravak
ako ti posle kure koristis BEZ VOZNOG reda hcg, clomifen, AI itd - onda je to nesto drugo, i onda tu niti opravaka niti srece nema
Dakle
Milos je rekao za nekoga ko HOCE tako da uradi, da postoji nacin i objasnio ga
ako ti smatras da je tebi potrebno da budes 3 meseca na hemiji i onda 1.5 meseci da se sredis uz pomoc lekova- moze, ali je bolje da se neko pita DA LI MU JE TO POTREBNO u zivotu tako, ili da telo vrati u HOMEOSTAZU onako kako mi i govorimo i kako i Milos govori i kako sam i ja ucen i svi sa kojima je on radio
Ne znam zaista kako bih jednosavnije opisao i napisao ovo....iskreno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju