Ostalo > Offtopic

Andrej Ćejić, buducnost bodibildinga

<< < (6/11) > >>

StevanKaoBilder:

--- Citat: Luka Šćepanović  Jun 27, 2020, 11:11:06 posle podne ---Nema ovo veze ni sa kurom ni sa njegovim godinama. I ja sam bio u njegovim godinama pa nisam imao ovakve ispade. Momak iskreno mislim da treba da posjetis psihologa. Nije sramota jer mislim da ovo vuce neke duboke korjene.

--- Kraj citata ---
Nema veze sa kurom? AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH ? Pa ti s jos u mojim godinama, mozda si stariji tipa 2-3godina..Pseto razvljeno smrdljivo, posjetit cu tvoju staru u sanduku kad krepa.

StevanKaoBilder:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Jun 27, 2020, 12:57:09 posle podne ---https://www.facebook.com/cejic.andrej01
to je ova osoba ako nekog zanima,
mogu da okacim i chat gde mi se uvlacio u zadnjicu na preko 300 poruka ali dobro necemo bas toliko da ponizavamo decka. Odblokiraj me da ti dam adresu gde da posaljes momke iz BG-a hahahah

--- Kraj citata ---
Hajde prodaji po fbu vladivostok fejk i cuti smrdo

StevanKaoBilder:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Jun 29, 2020, 06:09:39 posle podne ---
--- Citat: Smile86  Jun 29, 2020, 04:56:29 posle podne ---Najjače mi je ovo "mogu tata da ti budem" 😂😂

--- Kraj citata ---
Hahahahaha da jbt
Ili ovo imas 30god a nemas ni kuceta ni maceta a ja bukvalno imam fitnes centar od 500kv i verovatno cu kupiti jos jedan ove godine
Nije sad da se ja nesto hvalim boli me k za to radicu idte stvari i sa punim dzepom i sa praznim al ako me vec vredjas onda daj nesto validno pa da se i bar malo uvredim 😅
Sve bi to i bilo u redu ajdr napusio sam ga udario mu na ego da on pethodnih 3 meseca mi se nije uvlacio u dupe na fb...

--- Kraj citata ---
Ti imas? Ti sine nemas ni zuba koliko treba da imas, a kamoli fitness centar..Idi lozi se jos da si Big Ramy..Mozda ti i uspe nekad HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH

StevanKaoBilder:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Jun 27, 2020, 02:39:43 posle podne ---
--- Citat: pirat  Jun 27, 2020, 02:30:09 posle podne ---cini mi se da on misli da ti zivis u BG-u... ovakve direktne pretnje su krivicno delo, definisane zakonom, za koje postoji sankcija...

--- Kraj citata ---
Pa da nije bas mnogo bistar decko, al dobro necemo toliko zameriti.
Najjace mi je sto me je blokirao na fb a ovde mi preti sa na forumu hahaha, ja sam mislio da ljudi na gramu depoa imaju bar malo muda sto se kaze.
Imam ja ovakvih trolova na dnevnom nivou, tacno bi trebalo da pocnem da ih sortiram jer mi je jedan klijent jako dobar advokat, jednog po jednog na sud pa da vidimo dal bi i tamo bili tako reciti :D

--- Kraj citata ---
Ma pusi kurac opet ti kazem zubati.

StevanKaoBilder:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Jun 28, 2020, 12:28:47 posle podne ---Imao je slicne ispade i sa Pedjom i sa jos par clanova zato smo ga i banovali 4 ili 5 puta.
Klasican primer neznanja i nerada misleci da ce hemija da rekompenzuje los izgled tela uzrokovan sa gore 2 navedena.
Sa 19 godina da pominjes termine 1gr depoa, i hcg. Sta ce onda sa 30 biti, sa 35. Ziveces na lekovima...zaprepascujuce.

--- Kraj citata ---
Moje tijelo sa 18godina je bolje nego tvoje od preko 30godina, a izgledas kao otrcana macka mrtva pregazena..Jebo ti Pedja klempavi mater u po picke opet.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju