Ostalo > Offtopic

Andrej Ćejić, buducnost bodibildinga

<< < (9/11) > >>

Stevan Čerubdžić:
Posto nisi hteo da odustanes i nastavio si sa uvredama i pretnjama, iako nisam hteo da gubim vreme, poslao sam advokatu sav materijal, slike pretnje, ime prezime, ip adresu, mesto stanovanja, tako da je podneta prijava mup-u.
+ koriscenje moje slike za pravljenje laznih profila, da ne zaboravim.
Lepo sam i upozorio, ali ne vredi. Sad vidi sta ces i kako ces da objasnis roditeljima kad stigne poziv.

Luka Šćepanović:
Xaxaxaxaxaaxaxaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxxaxaxaxax. Jbt zamisli imas takvog debila u kucu i povr' svega moras da radis kao konj jer on nekom prijeti preko foruma. Jebem ti zivot.

pseudomonas:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Jul 07, 2020, 02:25:54 posle podne ---
.

--- Kraj citata ---

I to je radio? A ovamo priča da ne ličiš ni na šta!? Koliko je imbecilno, toliko je ujedno i komično.
Neverovatno...

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: pseudomonas  Jul 07, 2020, 04:54:20 posle podne ---
--- Citat: Stevan Čerubdžić  Jul 07, 2020, 02:25:54 posle podne ---
.

--- Kraj citata ---

I to je radio? A ovamo priča da ne ličiš ni našta!? Koliko je imbecilno, toliko je ujedno i komično.
Neverovatno...

--- Kraj citata ---
Uzeo je Pedjinu i moju sliku i pravio profile na instagramu i facebooku.
Obrisao je sada sve ali dokumentovano je sve i sacuvano.

Smile86:

--- Citat: Luka Šćepanović  Jul 07, 2020, 03:50:29 posle podne ---Xaxaxaxaxaaxaxaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxxaxaxaxax. Jbt zamisli imas takvog debila u kucu i povr' svega moras da radis kao konj jer on nekom prijeti preko foruma. Jebem ti zivot.

--- Kraj citata ---
sada zbog placanja odstete nece imat para da mu kupe hcg,clomid i nolvadex.propao pct 😂😂

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju