Ostalo > Offtopic

BRNJICE ZA USTA

<< < (3/6) > >>

Pirat:
Kakve veze nastanak virusa ima sa suzbijanjem istog? Ja ne bih nekog nazvao imbecilom, ali da ima jako nisku sposobnost analitickog razmisljanja  to je druga prica...

Pirat:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 02, 2021, 09:59:36 pre podne ---
--- Citat: pirat  Februar 02, 2021, 09:46:53 pre podne ---Nije bilo nikakvog vredjanja... ali smisliti tako nesto je razumljivo da nije problem  ;D

--- Kraj citata ---

vazi
jesi primio vakcinu?

ne daju jos a?

mamu im jebem u picku!
ja bih izasao napolje da protestvujem da sam na tvom mestu!

--- Kraj citata ---

Vece za eugeniku mi nije dozvolilo, izglasali su da pripadam onom drugom sloju stanovnistva hahahahahahahah

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Februar 02, 2021, 09:59:46 pre podne ---Kakve veze nastanak virusa ima sa suzbijanjem istog? Ja ne bih nekog nazvao imbecilom, ali da ima jako nisku sposobnost analitickog razmisljanja  to je druga prica...

--- Kraj citata ---

pa kako mozes da napravis vakcinu za virus koji nije indentifikovan osim sto su ga nazvali po projektu COV-iD - 19..( 2019 pusten u opticaj) ID redni broj, COV, virus iz porodice SARS-MERS itd itd itd....

Dakle...SAR cov 19 je nesto sto nije detektovano, ali je pronadjena vakcina..

sjajno!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Februar 02, 2021, 10:02:39 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 02, 2021, 09:59:36 pre podne ---
--- Citat: pirat  Februar 02, 2021, 09:46:53 pre podne ---Nije bilo nikakvog vredjanja... ali smisliti tako nesto je razumljivo da nije problem  ;D

--- Kraj citata ---

vazi
jesi primio vakcinu?

ne daju jos a?

mamu im jebem u picku!
ja bih izasao napolje da protestvujem da sam na tvom mestu!

--- Kraj citata ---

Vece za eugeniku mi nije dozvolilo, izglasali su da pripadam onom drugom sloju stanovnistva hahahahahahahah

--- Kraj citata ---

Pa ne pripadas po defaultu debiliima, ali pravis idiota od sebe hahahahhahahahahhahahaha

Pedja_Petrovic:
AJde ovce

u red.ovo je teprija zavere...SVI SU DEBILI mamu im jebem i ko im dade ....BIL GEJC JE NAUCNIK a ne ovi majmuni sto pisu ovde

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2021/january/06/coronavirus-vaccinations-seem-to-be-causing-50-times-the-adverse-events-of-flu-vaccinations-after-just-the-first-of-two-shots/?fbclid=IwAR0HR0OlgDjEGtjccSrS3Bz4kzZazvRy5XlUPuxh_IrGlRqT08OVi6Qdvew

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju