Ostalo > Offtopic
BRNJICE ZA USTA
Pedja_Petrovic:
Idemo dalje
Zadnjih par dana
1. WHO proglasio dosadašnja PCR testiranja nepouzdanima
2. Američka FDA odobrila Ivermectin
3. Ustavni sud BiH ukinuo maske jer je obveza nošenja neustavna, a opstina Sanski most donela odluku o prestanku opasnosti od koronavirusa. U BiH sve radi i sve je otvoreno.
4. Švijcarci idu na referendum
5. Talijani i Poljaci odjebali krzni stab i otvorili kafiće
6. Englezi najavili odjebavanje svog kr staba i otvaranje
7. Naglo nestalo vakcina
ali ovo nema na pinku u pm
Pedja_Petrovic:
ON PRICA O VAKCINAMA.....ON!!!!
I kako treba vakcinisati 90% ljudske populacije/??????
ON?????
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3CkIjVy8xyXSGQr3Z9uTW6-lZ_i3alUjAwJ0rdBfKb3nerOfT67apF19Y&v=E0cbIzJy-R0&feature=youtu.be
Pedja_Petrovic:
Evolucija i zasto imamo antitela za govno zvano Sars cov 19
https://www.nature.com/articles/s41586-021-03207-w?fbclid=IwAR1D0kasER2B_TZfIMDAs3Bs8zIqg4u5Lv5d4v44SlNo7znlok8G0OUteJ8
Pedja_Petrovic:
I za kraj
odlomak iz knjige C. Lewisa- „Balamut Letters“, knjiga je napisana 1941.
Pita mladi djavo starog: - Kako si uspeo poslati toliko duša u pakao?
Stari vrag: - Kroz strah!
Mladi: - Odlično! A čega su se bojali? Ratova? Gladi?
Stari: - Ne ... Bolesti.
Mladi: - Bili su bolesni?Umirali su? Zar nije bilo leka??
Stari: - Obična bolest, ali bilo je leka.
Mladi: - Ne razumem?
Stari: - Slučajno su zaključili da je jedino što treba sačuvati po svaku cienu ŽIVOT!
Prestali su se grliti. Prestali su se pozdravljati! Odustali su od svakog ljudskog kontakta. Odustali su od svega što je čovjeka učinilo čovekom!
Ostali su bez novca. Izgubili su posao. Ali izabrali su se bojati za svoje živote, čak i ako nisu imali hleba.
Verovali su onome što su čuli, čitali novine i slepo verovali svemu što su pročitali.
Odrekli su se slobode. Više nikada nisu izašli iz kuće. Nigde nisu išli. Nikada više nisu posetili prijatelje i porodicui.
Čitav svet se pretvorio u veliki zatvor sa dobrovoljnim osuđenicima. Svi su prihvatili takav život, a sve da bi preživeli još jedan jadni dan. Nisu živeli, umirali su svaki dan! Bilo je pre lako uzeti njihove jadne duše.
Pirat:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 02, 2021, 10:04:39 pre podne ---
--- Citat: pirat Februar 02, 2021, 09:59:46 pre podne ---Kakve veze nastanak virusa ima sa suzbijanjem istog? Ja ne bih nekog nazvao imbecilom, ali da ima jako nisku sposobnost analitickog razmisljanja to je druga prica...
--- Kraj citata ---
pa kako mozes da napravis vakcinu za virus koji nije indentifikovan osim sto su ga nazvali po projektu COV-iD - 19
sjajno!
--- Kraj citata ---
pa zapravo i jeste sjajno jer ovde lezi i kljuc teorije zavere, nedovoljno edukacije sta je i kako se pravi vakcina, plasiranje laznih informacija itd... neke studije pokazuju da tako i t.z. i nastaju- tendencija da se prihvati lakse, jednostavnije objasnjenje... stim sto za to ne treba kriviti narod, nego los pristup prema celoj ovoj situaciji
ALI :) ja mislim da su kljucni argumenti (izuzev linkova kao sto je "Truth Sceptics" :) hahahah zanimljivo zvuci), tj. da je najkljucniji da, ako nema na pinku , onda mora da je istina hahhaha
edit prica tj odlomak iz knjige je ipak pobedila :) naravno svaki argument treba wrapovati za kraj nekim pasusom... e to se vec moze videti na pinku hahahahahah
ps da ne pomislis da je ovo neko vredjanje opet, iako sam ja imbecil i pravim sebe idiotom... ;) meni je samo zanimljivo da citam ovakve stvari , verovali ili ne... i da se salim naravno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju