Ostalo > Offtopic

Jel imao neko slicnu povredu

(1/4) > >>

StariVuk:
Pozz ljudi evo vec drugi put istu povredu fasujem a nije mi jasno sta se desilo. Naime posto zivim na kraju grada a opet ne takk daleko da idem do centra biciklom i ustedim pare za gorivo i parking cesto sam na biciklu. Zapravo ranije mi je to bilo glavno prevozno sredstvo. Sta se sad desilo.. znaci sednem na bicikli sve full dodjem kuci krenem da skinem carapu i ukoci me u ledjima. Par dana pre toga radio cucanj i mrtvo bas me fino zateglo osecam kakk mi se drzanje popravilo. 3 dana me drzalo tako ukoceno. Malo pauzirao sa treningom.

Ponovo trenirao 2 nedelje bez ikakvih problema,cim sam seo na bicikli dodjem kuci ukoci me ponovo. O cemu se radi jbt moze li kome pasti na pamet?

BOGISHA:
Priznaj da si ukrao nekome bajs, pa te taj kune ;D

Pirat:
Pa ukocio si se, lumbalna kicma... pritisak nerava , upala i slicno... podigni volan na bajsu

StariVuk:

--- Citat: pirat  April 15, 2021, 12:17:53 posle podne ---Pa ukocio si se, lumbalna kicma... pritisak nerava , upala i slicno... podigni volan na bajsu

--- Kraj citata ---

Pa s obzirom kolko se krade po ns vrlo lako moze biti slucaj  :D

StariVuk:

--- Citat: StariVuk  April 15, 2021, 12:24:49 posle podne ---
--- Citat: pirat  April 15, 2021, 12:17:53 posle podne ---Pa ukocio si se, lumbalna kicma... pritisak nerava , upala i slicno... podigni volan na bajsu

Vozim onu trkalicu i u pravu si malo sam previse povijen. Ali ne ide mi u glavu da sam ga ranije przio ko nezdrav i po planinama dok nisam trenirao,i nijedna povreda, a sad sam bar 3 puta jači nego ranije a osecam se krhko cim treba da sednem na bajs. I sto je najgore sada pauziram sa treningom..
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju