Ostalo > Offtopic
Jel imao neko slicnu povredu
Pirat:
akumulirana povreda, preforsirao si donja ledja... mrtvo dizanje je, pogotovo ako si radio u kombinaciji sa cucnjem (totalna glupost i provociranje povrede) , najdebilnija vezba koja postoji... anatomski nezgodna vezba koja mi nikada nije bilo jasna, dizanje pomerenim centrom teze ispred sebe i grebanje cevanica sipkom... koristi hexbar makar... za ovo ti treba mnogo rada na tehnici i mobilnosti pre svega
StariVuk:
--- Citat: pirat April 15, 2021, 01:13:37 posle podne ---akumulirana povreda, preforsirao si donja ledja... mrtvo dizanje je, pogotovo ako si radio u kombinaciji sa cucnjem (totalna glupost i provociranje povrede) , najdebilnija vezba koja postoji... anatomski nezgodna vezba koja mi nikada nije bilo jasna, dizanje pomerenim centrom teze ispred sebe i grebanje cevanica sipkom... koristi hexbar makar... za ovo ti treba mnogo rada na tehnici i mobilnosti pre svega
--- Kraj citata ---
Ma kakvi nisam radim mrtvo sa ledjima,odvojeno od cucnja. I koristim bas hex sipku. Mada me cudi,sad drugi put reko daj bas da vidim da li povreda ima veze sa biciklom i upravo to se desi. Kolko me to nervira sad..
Pirat:
nije mi bas najjasnije sta si sada napisao ali sustinski vazi sve u prethodnom postu... to se desava na bajsu i mladjim vukovima :)
StariVuk:
--- Citat: pirat April 15, 2021, 01:24:54 posle podne ---nije mi bas najjasnije sta si sada napisao ali sustinski vazi sve u prethodnom postu... to se desava na bajsu i mladjim vukovima :)
--- Kraj citata ---
Sto smatras da je losa vezba mrtvo? A ako se radi sa hex? Jer je mnogi hvale kao najbolju
Pirat:
ok je sa hex
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju