Ostalo > Offtopic
Darko -_- mršavljenje
Stevan Čerubdžić:
Kalorija je osnovna jedinica gradje i funkcije svakog reddit liftera.
Pirat:
Darko, postavljas pogresna pitanja jbg
Jogzy:
--- Citat: Darko-_- Februar 10, 2022, 01:23:04 posle podne ---Citam mnogo o ishrani, najcesce na Redditu, gledam YouTube, ovdje nisam toliko aktivan.
--- Kraj citata ---
Sve je to super ali kao sto je Theodor Sturgeon reko "90 percent of everything is crap.". A umro covek pre nego sto je bilo interneta. Sad bi ja popeo to na 99% svega na netu (pogotovo YouTube) je cist Bullshit :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Jogzy Februar 10, 2022, 06:26:22 posle podne ---
--- Citat: Darko-_- Februar 10, 2022, 01:23:04 posle podne ---Citam mnogo o ishrani, najcesce na Redditu, gledam YouTube, ovdje nisam toliko aktivan.
--- Kraj citata ---
Sve je to super ali kao sto je Theodor Sturgeon reko "90 percent of everything is crap.". A umro covek pre nego sto je bilo interneta. Sad bi ja popeo to na 99% svega na netu (pogotovo YouTube) je cist Bullshit :D
--- Kraj citata ---
Najveci problem danasnjice su soc mreze...
yt tu prednjaci u kreiranju debila i idiota koji uradivsi sto vecu glupost to moneterzuju, a na zalost ne postoji filtracija ( tj postoji ali je smessna) itd - namerno uradjeno tako jer ovom svetu nisu potrebni ljudi sa bilo kakvim stepenom intelginecije, kao i samosvesna bica koja razmisljanja, no su im potrebni debili i idioti koji stvari rade po defaultu jer je to neko na nekoj soc mrezi rekao da je tako.
Primera radi, kako stvair mogu da funkconisu su npr "fact check -ri" za vreme kornonke npr koji su u korenu sekli bilo sta PROTIV reci koronka itd itd itd, ali njima odgvara ovaj sistem.
sto kaze jedan moj drugar
nije da dizem paniku ali deca rodjena 2005 ovde godine postaju PUNOLETNA, a racunjate sa tim da vec 2 godine ne idu u skolu i da ih skoluje YT....
game over
Pirat:
--- Citat ---nije da dizem paniku ali deca rodjena 2005 ovde godine postaju PUNOLETNA, a racunjate sa tim da vec 2 godine ne idu u skolu i da ih skoluje YT....
game over
--- Kraj citata ---
to je stvar kucnog vaspitanja, intelektualnog, a pre svega obrazovnog, kao i moralnog preseka roditelja, dokle je god to na niskom nivou, a na nasim prostorima i previse, primitivizam ce uvek naci nacina da prevlada...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju