Ostalo > Offtopic

Darko -_- mršavljenje

<< < (2/12) > >>

Stevan Steroidi i opadanje kose tips:
Ok hvala na odgovorima, sada mi je sve jasno.

Imam novo pitanje, izracunao sam TDEE i moj BMI je 2000 kalorija na dan za odrzavanje, dok za bulk mi predlaze + 500 kalorija ili 2500. Ja kontam da idem lean bulk i na internetu sam pronasao da je najbolje + 300 ici. Najveci razlog za lean bulk mi je zato sto sam skinny fat i zelim sto manje sala da dobijem na bulku.

Nije mi jasno, recimo ako hodam negdje tokom dana i jos vjezbaj, da li mi je onda najbolje ici + 500, jer 200 cu sigurno potrositi na hodanje i vjezbanje i taman ce mi to biti 2300 kalrorija, a kada nista ne radim tokom dana da onda idem direktno na 2300 kalorija. Ovo je moja licna teorija, tako da nisam siguran da li je ovo dobar pristup.

Pirat:
ako si skinny fat , ja bih ti preporucio da ipak skines prvo malo taj visak jer ces ga nositu a verovatno i dodati na bulku. Sustinski potrebno ti je da treningom i dobrom ishranom samo malo dignes misicni tonus kako bi ubrzao metabolizam ,tj kalorijsko neko odrzavanje i jak trening, pa kada malo dobijes tvrdji izgled onda idi na dodatno nabacivanje

Stevan Steroidi i opadanje kose tips:

--- Citat: pirat  Februar 09, 2022, 09:16:28 pre podne ---ako si skinny fat , ja bih ti preporucio da ipak skines prvo malo taj visak jer ces ga nositu a verovatno i dodati na bulku. Sustinski potrebno ti je da treningom i dobrom ishranom samo malo dignes misicni tonus kako bi ubrzao metabolizam ,tj kalorijsko neko odrzavanje i jak trening, pa kada malo dobijes tvrdji izgled onda idi na dodatno nabacivanje

--- Kraj citata ---

izgubio sa, preko 23kg, nema smisla da gubim vise jer cu izgledati kao prezivjeli iz ausvica. Sada imam 72kg na 176cm visine i ruke su mi premrsave. I iskreno dosadilo mi je mrsati, vec mjesecima mrsam i jedva spavam zbog toga. Na bulku bas lijepo funkcionisem.

Pirat:
pa lepo funkcionises jer mozak dobija napokon dovoljno glukoze, ali po nacinu na koji si izgubio kilograme, deluje mi da  tvoja glavna bitka ce da bude jo jo efekat, zato ici tako naglo u kalorijski sufucit NIJE DOBRO , nije poenta skidanja kila da ostanes skinny fat, skinuti kile a izgubiti misicni tonus znaci da je uradjen na prvom mestu jako los posao. Preporucio bih ti ovde Stevu da malo angazujes, da te malo isprati oko tog reversa, jer trebace ti...

Jogzy:

--- Citat: Darko-_-  Februar 09, 2022, 10:17:19 pre podne ---
--- Citat: pirat  Februar 09, 2022, 09:16:28 pre podne ---ako si skinny fat , ja bih ti preporucio da ipak skines prvo malo taj visak jer ces ga nositu a verovatno i dodati na bulku. Sustinski potrebno ti je da treningom i dobrom ishranom samo malo dignes misicni tonus kako bi ubrzao metabolizam ,tj kalorijsko neko odrzavanje i jak trening, pa kada malo dobijes tvrdji izgled onda idi na dodatno nabacivanje

--- Kraj citata ---

izgubio sa, preko 23kg, nema smisla da gubim vise jer cu izgledati kao prezivjeli iz ausvica. Sada imam 72kg na 176cm visine i ruke su mi premrsave. I iskreno dosadilo mi je mrsati, vec mjesecima mrsam i jedva spavam zbog toga. Na bulku bas lijepo funkcionisem.

--- Kraj citata ---

A u kom vremenskom periodu si izgubio 23kg? I kojom metodom si skidao? To je ok kilaza za tu visinu. Ja na 177cm i 73-4kg izgledam ok. To mi je i ovde na profilnoj. Ti si verovatno sto kaze Pirat izgubio misicni tonus jer nisi nesto kako treba radio...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju