General Bodybuilding Discussion > Članci
Koji su rezultati bitni.
Predrag94:
Hvala svima na odgovorima.
Nisam na kemiji, nikad nisam ni bio.
Koristim protein, kreatin i raznorazne vitamine...
Recite mi da li je Tribulus ili neki test buster iole malo podigne test ili je samo bacanje para. Znam da nije to kemija da je sve prirodno i da rezultati nemogu biti ni priblizno isti a da li bar malo radi. Hvala
Jogzy:
Ja sam pio yamamoto testorol i the nutrition terminator. Odlicni su i jedan i drugi. E sad zavisi sta ocekujes i verovatno zavisi od trenutnog stanja. Mozes da ocekujes boost raspolozenju energije i potencije ali ne nadaj se nekoj fizickoj transformaciji.... To nisu super fizioloske kolicine testa.
WeltZumerr1222:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Mart 03, 2022, 03:14:59 posle podne ---
--- Citat: pseudomonas Mart 03, 2022, 02:25:41 posle podne ---A što da se ne uradi i na prolaktin? Recimo da je prolaktin malo viši... Ako se to dotera, onda i test dolazi u optimalne granice, jel tako?
--- Kraj citata ---
Pa i ne bas, prolaktin je direktno povezan sa hormonom stresa i stanjem smirenosti. U nekim situacijama moze da utice povoljno na testosteron a u nekim lose, mada vise se reflektuje na estrogen, jer od njega direktno zavisi
Pirat je gore lepo objasnio za naturalne uslove
--- Kraj citata ---
Zvuči kao da ste duboko uronili u temu!
WeltZumerr1222:
--- Citat: Predrag94 Mart 04, 2022, 12:54:23 pre podne ---Hvala svima na odgovorima.
Nisam na kemiji, nikad nisam ni bio. https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-difuzori-23
Recite mi da li je Tribulus ili neki test buster iole malo podigne test ili je samo bacanje para. Znam da nije to kemija da je sve prirodno i da rezultati nemogu biti ni priblizno isti a da li bar malo radi. Hvala
--- Kraj citata ---
Nema na čemu! Tribulus terrestris, poznat i kao tribulus, često se koristi kao dodatak prehrani za povećanje razine testosterona.
Pirat:
--- Citat: WeltZumerr1222 April 24, 2024, 12:34:08 pre podne ---
--- Citat: Predrag94 Mart 04, 2022, 12:54:23 pre podne ---Hvala svima na odgovorima.
Nisam na kemiji, nikad nisam ni bio. https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-difuzori-23
--- Kraj citata ---
Nema na čemu! Tribulus terrestris, poznat i kao tribulus, često se koristi kao dodatak prehrani za povećanje razine testosterona.
--- Kraj citata ---
Kako se zoves WeltZummer1222, odakle si i jel ti je to tvoje pravo ime?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju